Η Team Phantasma έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Greek Legends League, η οποία δεν αλλάζει το roster για δύο συνεχόμενα ολοκληρωμένα Splits! Η εμπιστοσύνη στο μονοετές πλάνο αποδεικνύεται έμπρακτα και μια πρωτοποριακή προσέγγιση, όσο οξύμωρο και αν φαίνεται, είναι σε πλήρη εφαρμογή. Με τελευταία προσθήκη αυτή του Vaynedeta, στις 5 Οκτωβρίου του 2021, το roster της Team Phantasma διανύει τον 6ο του μήνα μαζί και μοιάζει έτοιμο να θερίσει τους καρπούς μιας απόφασης που όμοια της δεν έχει ληφθεί στο παρελθόν!

Για την Team Phantasma ο πρωταθλητισμός φαίνεται μονόδρομος, καθώς με αυτόν τον τρόπο συστήθηκε στο πρωτάθλημα και μετά από δύο τελικούς, είναι ξεκάθαρο πως στόχος είναι να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο! Το προηγούμενο Split τη βρήκε να σταματάει στην τρίτη θέση, καθώς η WLGaming eSports της στέρησε μια ακόμα συμμετοχή σε τελικό. Μπορεί το αποτέλεσμα στο πρόσφατο juggernaut game, ανάμεσα στις δύο ομάδες να ήταν ίδιο, 3-0, όμως από τον Νοέμβριο του 2021 κάποια πράγματα έχουν αλλάξει και η TP μπορεί να νιώθει ότι η στιγμή που θα θερίσει τους καρπούς του project έφτασε!

Η άνοδος των Vaynedeta και Sanity

Οι Vaynedeta και Sanity έκλεισαν το 2021 νωθρά. Είχαν δηλώσει πως τους λείπει η ατομική φόρμα και αυτό πλήγωσε με κρίσιμο τρόπο της πιθανότητες τους να κατακτήσουν τον τίτλο του Winter Split 2021. Λίγους μήνες αργότερα φαίνονται αγνώριστοι, με τον πρώτο να ξεπερνά ακόμα και τα στάνταρ που είχε θέσει από τη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα και τον δεύτερο να δείχνει πιο αξιόπιστος και πολυδιάστατος από κάθε άλλο Split. 

Ο Vaynedeta χτυπάει δικαίως την πόρτα του βραβείου What’s Up MVP of the Split, καθώς στην πρόσφατη Regular Season ήταν η αιχμή του δόρατος για την Team Phantasma στις 11 νίκες που σημείωσε. Φρόντισε να μας θυμίσει πως οι απροσεξίες του είναι το μόνο του εμπόδιο, όμως αυτό αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα των επιβλητικών εμφανίσεων. Όπως ο ίδιος δήλωσε, οι ατομικές διακρίσεις δεν έχουν καμία σημασία αν δεν επιτευχθεί ο απόλυτος στόχος του πρωταθλήματος και της εισόδου στο Main Stage του EU Masters! Ένα άτομο κατάφερε να παράγει περισσότερο damage ανά λεπτό παιχνιδιού από εκείνον στην Regular Season, ο Zekja, και αυτόν θα τον αντιμετωπίσει το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας! Η ώρα των αποδείξεων ως επιστέγασμα σε ένα εξαιρετικό Split χτίζεται σε αυτό το Best of 5! 

Για τον παρτενέρ του Vaynedeta στο Bot Lane, τον Sanity, το Split αυτό έφερε έναν νέο αέρα. Φρόντισε να αναδείξει τον Bot Laner του και ταυτόχρονα να γίνει από τους βασικούς Playmakers της ομάδας του. Το Sanity Special με τη Rell μαγνήτισε αντιπάλους, What’s Up MVP of the Game βραβεία, νίκες. Καλείται πλέον να μαγνητίσει και το τρόπαιο του πρωταθλητή!

Ο TheRock7 με τον διπλό ρόλο

Η μοναδική αλλαγή για την Team Phantasma σημειώθηκε στο τεχνικό της επιτελείο. Η προσθήκη του Βασίλη Βολτή αποδείχθηκε πολύτιμη, όχι μόνο επειδή έβαλε τον εγκέφαλο στη μηχανή της Team Phantasma, αλλά και γιατί φρόντισε να απελευθερώσει το γρανάζι με όνομα Nikolex.

Μέσα από τις δηλώσεις των ατόμων της Team Phantasma έγινε σαφές πως η δουλειά και η προετοιμασία της απέκτησε μέθοδο, οργάνωση και επιμέλεια! Η διεξοδική μελέτη του τακτικού κομματιού αποτελεί υποχρέωση αν θέλεις να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες νίκης σου και η έλευση του TheRock7 το εξασφάλισε αυτό. Πέρα από όσα μπορεί να προσφέρει ένας coach όμως, το μεγάλο κέρδος για την Team Phantasma ήταν η ελευθερία του Nikolex να αντιμετωπίσει το παιχνίδι αποκλειστικά ως παίκτης. Δεν ήταν κρυφό πως, ίσως και λόγω χαρακτήρα, ο Nikolex πάντα είχε έναν οργανωτικό ρόλο και εκτός Summoner’s Rift. Η φαιά ουσία που απαιτείται για αυτό όμως κοστίζει! Ένα τίμημα που πλέον δεν καλείται να πληρώσει ο ίδιος! Συνεργασία με πολλαπλά οφέλη και ενδεχομένως η τελική ώθηση για την επιτυχία. 

Bako και Peppe με το chip στον ώμο

Δύο παίκτες που αναζητούν διακαώς τον τίτλο! Ο Bako διεκδικεί μία ακόμα συμμετοχή σε μεγάλο τελικό και την ευκαιρία να σπάσει την κατάρα των 5 χαμένων τίτλων την ύστατη στιγμή. Για τον Peppe η περίοδος ωρίμανσης έχει πλέον κάνει τον κύκλο της. Ο ταλαντούχος Mid Laner του 2019 με το ιδιαίτερο στυλ έχει εξελιχθεί πλέον σε έναν έμπειρο παίκτη με πολλές λύσεις και δολοφονικό ένστικτο μέσα στο παιχνίδι.

Δύο ανηφόρες έχει ακόμα ο δρόμος, ώστε οι δυό τους να βάλουν στο βιογραφικό τους την πρωτιά στο Greek Legends League!

Η Team Phantasma, στου δρόμου τα μισά αυτού του μονοετούς project, κάνει πλάνα για την παρουσία της σε έναν μεγάλο τελικό, σε ζωντανή εκδήλωση, με την παρουσία κοινού, όμως πρώτα οφείλει να επανέλθει από το 0-3 του juggernaut game με την WLG και να ξεπεράσει τον σκόπελο της HIVE την προσεχή Δευτέρα. 14/03, στις 19:00! 

Team Phantasma vs HIVE Athens EC – Δευτέρα 14.03.2022 – 19:00

Ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια του Gamers Lounge Greece σε
YouTube
Twitch
Trovo

Other Articles