Η Team Phantasma δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Movistar Riders με το ευρωπαϊκό της ταξίδι να λαμβάνει τέλος. Οι δευτεραθλητές του GLL δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και ηττήθηκαν εύκολα με 2-0 από τους Ισπανούς που θα συνεχίσουν την πορεία τους στο Main Event του European Masters Summer 2021. Πριν μπούμε στο… ζουμί της υπόθεσης, πάμε να θυμηθούμε τι έγινε το απόγευμα της Πέμπτης.

Εν συντομία

To Game 1 ήταν αρκετά μονόπλευρο με την ισπανική ομάδα να κάνει ό,τι θέλει στο Rift από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα. Οι παίκτες της MRS είδαν πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο Bako και για αυτό φρόντισαν να τον βγάλουν από το παιχνίδι από πολύ νωρίς. Η TP δεν μπόρεσε να επιστρέψει ποτέ στο παιχνίδι με το 0-1 να έρχεται ξεκούραστα. Διαφορετική εικόνα της ελληνικής ομάδας στο Game 2 καθώς προσπάθησε και έβγαλε αντίδραση. Παρά την βελτιωμένη εικόνα ο Viego του Maxlore έβαλε τέλος στα όνειρα της TP που στρέφει πλέον την προσοχή της στο Winter Split.

Venom’s Verdict

*Σημαντικό: Η παρακάτω γνώμη είναι καθαρά προσωπική και δεν αντικατοπτρίζει τις ιδέες και τα πιστεύω των ανθρώπων του Greek Legends League.*

Πριν μπω στο “ψητό” να ξεκαθαρίσω πως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους της Team Phantasma που έφτασε από την 6η θέση του Spring Split ως τη νοκ-άουτ φάση των Playins του EU Masters. Fok, Bako, Nikolex, Peppe, Kaba, Sanity καθώς και οι DEV1L και Zentul έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ και το αξίζουν το μπράβο.

Η πρώτη απόπειρα της Team Phantasma στο ευρωπαϊκό στερέωμα θεωρώ πως έχει θετικό πρόσημο. Ωστόσο δεν γίνεται να μην αναφέρω πως η MRS πέρασε χωρίς να… “ιδρώσει”. Σε κανέναν δεν αρέσει η κριτική αλλά το λέω πραγματικά καλοπροαίρετα: Απέναντι στη MRS η Phantasma φάνηκε εντελώς απροετοίμαστη. Δεν είναι δική μου δουλειά να βρω τι έφταιξε, εγώ με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω σχολιάζω αυτό που είδα. Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια αλλά δεν έπαιξε ρόλο μόνο αυτό. Υπάρχουν ικανότατοι άνθρωποι στον οργανισμό να εντοπίσουν τα λάθη και να πάνε ακόμα πιο μακριά την επόμενη φορά.

Στα θετικά κρατάω σίγουρα την παρουσία του Nikolex και τον τρόπο που βγήκε μπροστά όταν έπρεπε (ακόμα και στο bo3 που δεν ήταν καλός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του – μην ξεχνάμε βέβαια πως απέναντι του είχε τον πολύπειρο Maxlore). Για τον Bako δεν χρειάζεται να πω κάτι, ξέρουμε όλοι πόσο καλός είναι και φάνηκε και από τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν οι παίκτες της Movistar.

Μεγάλο κέρδος: o Peppe. Ακόμα και όταν η MRS ήταν μπροστά έδειξε πως μπορούσε να σταθεί απέναντι τους και να τους κάνει και outplay. Όπως λέει και ένας φίλος, ο Πέτρος τα “πατάει τα κουμπάκια” και έχει και τη σωστή νοοτροπία. Νομίζω πως θα τον δούμε σύντομα εκτός συνόρων. Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω τις επόμενες κινήσεις τόσο των παιδιών αυτών όσο και της ομάδας.

Other Articles