Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Από το 2022 ο Ο Βασίλης “TheRock7” Βολτής  δεν θα είναι μέλος του Greek Legends League στο πιο “γλυκόπικρο” αντίο της χρονιάς που φεύγει. Από τη μια λυπούμαστε που χάνουμε έναν εξαιρετικό φίλο και συνεργάτη, όμως από την άλλη χαιρόμαστε γιατί παίρνει την μεγάλη απόφαση να κυνηγήσει το όνειρο του.

O Βασίλης ήταν στο GLL από την πρώτη μέρα και μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε στον κορυφαίο PBP caster στο ελληνικό League of Legends. Πάντα όμως κάτι τον… έτρωγε: η τεράστια επιθυμία του να γίνει coach και να βρεθεί στην άλλη πλευρά. Να δουλέψει μαζί με παίκτες, να διεκδικήσει νίκες, να πανηγυρίσει τίτλους και γενικότερα να ζήσει την εμπειρία του να είσαι προπονητής στο League. Mε τις γνώσεις που διαθέτει θα αδικούσε τον εαυτό του αν δεν δοκίμαζε.

Ως Greek Legends League θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την τεράστια προσφορά του στη διοργάνωση και την εγχώρια επαγγελματική esports σκηνή. Tίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς την ενέργεια, το ταλέντο και τις πικάντικες ατάκες του Βασίλη. Είναι περιττό να αναφέρουμε πως θα τον στηρίξουμε όπου και αν τον βγάλει ο δρόμος του και ποιος ξέρει; Μπορεί στο μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά. Βασίλη σε ευχαριστούμε.

Other Articles