Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως όχι μόνο το KitKat θα συνεχίσει να στηρίζει το LEC και το European Masters ως Κύριος Συνεργάτης ως το 2023 αλλά και πως το ίδιο ισχύει πλέον για το GLL και τα ERLs.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας του KitKat με το League of Legends European Championship & το European Masters καθώς και την έναρξη της συνεργασίας με το Greek Legends League και τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ( European Regional Leagues)!

Το KitKat μπήκε στον κόσμο του LEC ως συνεργάτης στους τελικούς του LEC Spring 2020 και από τότε οι σχέσεις μας δυνάμωσαν. Το βασικό τους μήνυμα “Κάντε ένα διάλειμμα”, είναι μια τέλεια υπενθύμιση για τους θεατές μας, για να βρουν λίγο χώρο να πάρουν μια ανάσα μακριά από τον ενθουσιασμό του LEC – και να μετατρέψουν τις τεχνικές παύσεις σε ευκαιρία για ξεκούραση και συγκέντρωση ενέργειας, ώστε να υποστηρίζουν τις αγαπημένες τους ομάδες σε κάθε ματς.

Σύμφωνα με τους όρους της συνεργασίας, το KitKat θα συνεχίσει να είναι Κύριος Συνεργάτης του LEC και του EU Masters ως το 2023, οπότε να περιμένετε να δείτε τα λάβαρα τους μέσα στο Summoner’s Rift στα επόμενα παιχνίδια τα οποία θα σας θυμίζουν να Κάνετε ένα Διάλειμμα.

Όμως τα νέα δεν σταματούν εδώ. Το KitKat επεκτείνει αυτή τη συνεργασία για να γίνει Κύριος Συνεργάτης του Greek Legends League, του LCL και όλων των ERLs για το καλοκαίρι του 2021. Έτσι το KitKat γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους συνεργάτες που είχαμε ως τώρα και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι.

Είναι χαρά μας να δουλεύουμε με μια ομάδα που είναι πραγματικά παθιασμένη με τα esports. Το KitKat έχει μια ξεκάθαρη στρατηγική για τα esports στο πλαίσιο της οποίας το κοινό προσεγγίζεται με έναν ιδανικό για τα media τρόπο αλλά και ένα αυθεντικό στυλ σε όλες τις σχετικές πλατφόρμες”, ανέφερε ο Georg Fischer Marketing Manager στην KitKat Europe.

Η προοπτική για σταθερά brands στον χώρο των esports και του gaming είναι κάτι το διαφορετικοί και δεν έχει αξιοποιηθεί πλήρως. Είμαστε χαρούμενοι να πάμε την επιτυχημένη συνεργασία με τη Riot Games σε ένα νέο επίπεδο”.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την συνεργασία μας με το KitKat στο LEC και τους καλωσορίζουμε στο European Masters ως έναν από τους βασικούς συνεργάτες με μια πολυετή συμφωνία”, δήλωσε η Zeynep Gencaga, Senior Business Development Manager του τμήματος Esports EMEA στη Riot Games.

“Μετά από μια πρωτότυπη είσοδο στη σκηνή μέσω ενός πιλότου για την υποστήριξη των διαλειμμάτων του LEC, το KitKat γίνεται πλέον ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες των esports στην Ευρώπη. Εκτός από την επέκταση της συνεργασίας με τις μεταδόσεις που γίνονται σε ευρωπαϊκές γλώσσες, αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξει συνεργασία με 12 ERLs. Είναι χαρά μας να δουλεύουμε με την ομάδα του KitKat, καθώς όλοι είναι προσηλωμένοι στο να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές και όμορφο υλικό για το κοινό μας”.

Το LEC επιστρέφει στις 11 Ιουνίου με το KitKat για Κύριο Συνεργάτη – μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το lolesports.com για να δείτε τη δράση ζωντανά!

Other Articles

Ανακοινωση