Το φετινό καλοκαίρι ξεκινά μερικές ώρες νωρίτερα, με το GLL Summer Split 2021 powered by What’s Up να κάνει πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας (31/5 – 19:00). Για να ξεκινήσει καλά το Split η αρχή γίνεται με Superweek (την 1η από τις 2) που αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις αλλά και τρομερά highlights.

Aπό το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Anorthosis Famagusta Esports με την Gamespace MCE. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά τον τελικό του περασμένου Μαρτίου. Και ενώ τη Δευτέρα έχουμε “επανάληψη” του τελικού, την Τρίτη έχουμε τη ρεβάνς του μικρού τελικού με τη WLGaming να διασταυρώνει τα “ξίφη” της με την Zerolag Esports.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη ανάμεσα σε Team Phantasma & Anorthosis που έχει προγραμματιστεί για την ίδια μέρα. Με ντέρμπι θα κλείσει και η 3η μέρα του Summer Split καθώς την Τετάρτη (2/6) η Team Phantasma θα αντιμετωπίσει την τρεις φορές πρωταθλήτρια WLGaming. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου.

Δευτέρα 31 Μαΐου – 19:00

WLGaming vs. Team Refuse
Zerolag vs. Team Phantasma
CBI Esports vs. Umbra Divinus Gaming
Anorthosis Esports vs. Gamespace MCE

Tρίτη 1 Ιουνίου – 19:00

Τeam Refuse vs. Umbra Divinus Gaming
Team Phantasma vs. Anorthosis Esports
Gamespace MCE vs. CBI Esports
WLGaming vs. Zerolag

Tετάρτη 2 Ιουνίου – 19:00

Umbra Divinus Gaming vs. Zerolag
Anorthosis Esports vs. CBI Esports
Gamespace MCE vs. Team Refuse
Team Phantasma vs. WLGaming

Όλες οι αναμετρήσεις του GLL Summer Split powered by What’s Up θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια του Gamers Lounge σε Twitch και YouTube.

Other Articles