Παρά την καλή εμφάνιση η Anorthosis Famagusta Esports ηττήθηκε από την UCAM στην πρεμιέρα του EU Masters Summer 2021. Η πρωταθλήτρια του Greek Legends έπαιξε καλά και είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης όμως με ένα εξαιρετικό teamfight οι Ισπανοί κατάφεραν να αλλάξουν τη ροή της αναμέτρησης.

Η Ανόρθωση μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και φάνηκε από νωρίς καλά διαβασμένη. Η ANO έλεγχε το ρυθμό και έμοιαζε να οδεύει αργά και σταθερά προς τη νίκη. Στο 24′ και με τα kills να ειναι 8-2 η Ανόρθωση βρέθηκε σε Soul point και έστρεψε την προσοχή της προς τον Baron. Οι πρωταθλητές δεν προσέγγισαν σωστά το fight του 26ου λεπτού με αποτέλεσμα οι Ισπανοί να πάρουν 4 kills και το Baron buff.

Ένα παρόμοιο call σφράγισε τη μοίρα της Ανόρθωσης στο 32′. Η ΑΝΟ έμεινε πιο πολύ από όσο θα έπρεπε για να πάρει το tier 2 turret του mid, με αποτέλεσμα να πιαστεί από την UCAM, να χάσει το fight αλλά και τη βάση της. Eπόμενος αντίπαλος της Anorthosis η Misfits Premier την Τετάρτη (1/9) στις 17:30.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Group A

Η βαθμολογία του Group A

 

 

Other Articles