Με την WLGaming να κατακτά την πρώτη θέση ολοκληρώθηκε η regular season του GLL Summer Split 2021 powered by What’s Up. H WLG πέτυχε εμφατικές νίκες απέναντι στην GSMC και την πρωταθλήτρια Ανόρθωση και έκλεισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική διάρκεια του καλοκαιρινού Split.

Στη 2η θέση τερμάτισε η Anorthosis Esports που όπως και η WLG κλείδωσε από την Δευτέρα τη θέση της στην πρώτη 2αδα. Η ΑΝΟ στρέφει πλέον την προσοχή της στα best of 5, στα οποία είναι αήττητη στα τελευταία δύο Splits. Mε τον Nikolex να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα η Team Phantasma κατέλαβε την 3η θέση της κανονικής περιόδου. Τα “φαντάσματα” ισοβάθμησαν με την Gamespace MCE στο 9-5 όμως κατάφεραν να επικρατήσουν στο μεταξύ τους tiebreaker που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης.

Ως 5η μπαίνει στα Playoffs η Umbra Divinus Gaming που είδε το 7-2 να γίνεται 7-7 μετά τις πέντε συνεχομενες  ήττες των τελευταίων δύο εβδομάδων. Πλέον μένει να δούμε αν ο βασικός jungler της ομάδας, Integral θα προλάβει τα Playoffs. Θέση στα νοκ-άουτ παιχνίδια εξασφάλισε και η Zerolag Esports που κέρδισε για 2η σερί φορά την Team Refuse και για δεύτερο συνεχόμενο Split μπαίνει στα Playoffs.

Οι μεγάλες χαμένες του regular season ήταν οι Team Refuse και CBI Esports που κατέλαβαν τις δύο τελευταίες θέσεις και θα πρέπει να επιβιώσουν στα closed qualifiers αν θέλουν να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία. Στην μεταξύ τους αναμέτρηση την Τρίτη η CBI κατάφερε να πανηγυρίσει τη μοναδική της νίκη (μέσα στο Rift) για το Summer Split.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής εβδομάδας

Δευτέρα 05/07

CBI Esports vs. Team Phantasma 0-1 (AXE MVP: Nikolex)
Team Refuse vs. Zerolag Esports 0-1 (AXE MVP: Rago44)
Anorthosis Esports vs. Umbra Divinus Gaming 1-0 (AXE MVP: JaxPlank)
WLGaming vs. Gamespace MCE 1-0 (AXE MVP: IceBreaker)

Τρίτη 06/07

CBI Esports vs. Team Refuse 1-0 (AXE MVP: Carnage)
Gamespace MCE vs. Zerolag Esports 1-0 (AXE MVP: Simpy)
Team Phantasma vs. Umbra Divinus Gaming 1-0 (AXE MVP: Nikolex)
WLGaming vs. Anorthosis Esports 1-0 (AXE MVP: IceBreaker)

Tiebreaker για την 3η θέση

Team Phantasma vs. Gamespace MCE 1-0

H τελική βαθμολογία

Το πρόγραμμα των Playoffs

Greek Legends League Summer Split 2021 powered by What’s Up | Regular Season | Day 13
Greek Legends League Summer Split 2021 powered by What’s Up | Regular Season | Day 14

Όλες οι αναμετρήσεις του GLL Summer Split powered by What’s Up θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια του Gamers Lounge σε Twitch και YouTube.

Other Articles