Μπορεί το regular season του GLL Summer Split 2021 powered by What’s Up να ολοκληρώνεται αύριο, όμως ακόμα αναζητούμε την 6η ομάδα των Playoffs. Το τελευταίο “εισιτήριο” διεκδικούν Team Refuse και Zerolag Esports οι οποίες κοντράρονται απόψε στις 20:00, σε μια αναμέτρηση που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα βρεθεί στα νοκ-άουτ και ποια στα επόμενα closed qualifiers.

Θυμίζει κάτι από χειμώνα

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως η τρέχουσα κατάσταση στην βαθμολογία μας γυρνά μερικούς μήνες πίσω και συγκεκριμένα στο Winter Split. Τον – όχι και τόσο – μακρινό Νοέμβριο ZRL και RFS βρίσκονταν σε παρόμοια θέση δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Όπως και σήμερα, έτσι και τότε η Zerolag είχε μια νίκη περισσότερη (5-7) με την Refuse να κυνηγάει από το 4-8 και να θέλει μόνο 2/2.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Vaynedeta η RFS ξεκίνησε με νίκη απέναντι στην Ανόρθωση την 6η εβδομάδα και όταν 2 ώρες αργότερα η ZRL έχανε από τη WLG ήξερε πως ήταν ξανά στο “κόλπο” της πρόκρισης. O Northenlights οδήγησε την RFS στο 2/2 απέναντι στη WLGaming και σε συνδυασμό με την ήττα της Zerolag, η Refuse ήταν στο Playoffs. Η ZRL επιβίωσε τα κλειστά προκριματικά, πρωταγωνίστησε στο Spring Split όμως τώρα η μοίρα τη φέρνει σε παρόμοια θέση με τον Νοέμβριο.

Δύο ομάδες που αρνούνται να τα παρατήσουν

Παρά το κάκιστο ξεκίνημα Team Refuse και Zerolag Esports ανέβασαν στροφές μετά τις πρώτες εβδομάδες όμως μόνο μια από τις δύο θα βρεθεί στα Playoffs. Μπορεί η ZRL να έχει αλλάξει πλήρως από εκείνο το οδυνηρό διήμερο όμως κανείς στην ομάδα δεν θα ήθελε να δει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Η Team Refuse από την άλλη παίζει για ακόμα μια φορά με την πλάτη στον τοίχο καθώς αν χάσει την Δευτέρα είναι οριστικά 7η και θα παλέψει για την παραμονή της στα closed qualifiers.

Δεν είναι η πιο “λαμπερή” αναμέτρηση της 6ης εβδομάδας όμως είναι σίγουρα μια που δεν θέλετε να χάσετε. #FromZeroToHero ή RefuseToLose; Η απάντηση σήμερα το βράδυ στις 20:00 στα κανάλια του Gamerslounge.

Όλες οι αναμετρήσεις του GLL Summer Split powered by What’s Up θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια του Gamers Lounge σε Twitch και YouTube.

Other Articles

GLL Special