Το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Νοεμβρίου, η αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” θα φιλοξενήσει τις κορυφαίες ομάδες από τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα League of Legends.

Στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ θα χτυπά αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20 Νοεμβρίου) η “καρδιά” του επαγγελματικού League of Legends. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες τριών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Greek Legends League, Hitpoint Masters & Esports Balkan League) θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Sigma Cup. H WLGaming αφού κατέκτησε το GLL Pro-Am 2022 powered by What’s Up θέλει να προσθέσει στη συλλογή της και έναν ευρωπαϊκό τίτλο και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει. 

Ένα διήμερο γεμάτο δράση

H αγωνιστική δράση ξεκινά το μεσημέρι του Σαββάτου (16:00) με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Diamant Esports (EBL / Βαλκανικές χώρες) και την Dynamo Eclot (HM / Τσεχία & Σλοβακία). Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στη σκηνή θα ανέβει η εκπρόσωπος της χώρας μας, WLGaming για να αντιμετωπίσει την Entropiq από την Τσεχία – στο παιχνίδι που θα κλείσει την 1η ημέρα.

Το απόγευμα της Κυριακής η σκηνή του “Γ. Κασιμάτης” θα υποδεχτεί τον πρωταθλητή Ευρώπης Μάρκο “Comp” Σταμκόπουλο καθώς και τον δημοφιλή streamer Κώστα “Pun1sher” Κατσικαδάκο. Αμφότεροι ετοίμασαν τις ομάδες τους και στις 18:00 θα κοντραριστούν σε ένα showmatch που θα σας προετοιμάσει για το “κυρίως πιάτο”. Αυτό δεν είναι άλλο από τον μεγάλο τελικό που ξεκινά στις 20:00 και θα αναδείξει την πρώτη πρωταθλήτρια στο θεσμό του Sigma Cup.

Αγοράστε τα εισιτήρια σας πριν εξαντληθούν

Εισιτήρια για το πρώτο Sigma Cup μπορείτε να προμηθευτείτε από την σελίδα της Viva. Σε περίπτωση που δεν προκύψει sold out, θα εκδοθούν μονοήμερα εισιτήρια τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε τις ημέρες της εκδήλωσης από την είσοδο του “Γ. Κασιμάτης”. Για απορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-mail στο tickets@greeklegends.gr

Δώρα και εκπλήξεις στην Activation Area

Το What’s Up δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο μεγάλο gaming event του 2022. Στο ειδικά διαμορφωμένο booth του What’s Up θα μπορείτε να βγάλετε εντυπωσιακές φωτογραφίες 360. Όσοι τις ανεβάσετε στο Instagram θα πάρετε δώρο ένα συλλεκτικό skin στο League of Legends!

Στο περίπτερο του Κωτσόβολου θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες σας στο αγαπημένο σας Dr.Mundo Dodgeball αλλά και να διεκδικήσετε πλούσια δώρα. Αντιμετωπίστε φίλους σας (και όχι μόνο) και αν νιώσετε τολμηροί μπορείτε να αναμετρηθείτε και τον θρύλο του ελληνικού League of Legends, Κωνσταντίνο “Forg1ven” Τζωρτζίου. Αν κουραστείτε από τις προσπάθειες σας στο Dodgeball – ή αν απλά θέλετε κάτι δροσιστικό – μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα λαχταριστά smoothies που θα σας ετοιμάσουν οι άνθρωποι του Κωτσόβολου. 

Τον δικό της χώρο στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” θα έχει και η εκπρόσωπος του Greek Legends στο Sigma Cup, η WLGaming, ενώ στο booth του Gamers Lounge θα βρείτε το συλλεκτικό t-shirt του τουρνουά. Οι εκπλήξεις στην Activation Area θα είναι πολλές και δεν πρέπει να τις χάσετε.

Ζωντανή μετάδοση από 3 πλατφόρμες

Όσοι δεν μπορέσετε να βρεθείτε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, έχετε πληθώρα τρόπων να παρακολουθήσετε το πρώτο Sigma Cup. Οι ημιτελικοί καθώς και ο μεγάλος τελικός θα προβληθούν ζωντανά και χωρίς καμία χρέωση. Πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό όπου και αν βρίσκεστε; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ένα κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους:

Twitch: https://www.twitch.tv/gamersloungegr

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=MhB1fRzEk2A 

Trovo: https://trovo.live/GamersLoungeGr

Τo Σάββατο 19/11 και την Κυριακή 20/11 σας περιμένουμε στα κανάλια του Gamers Lounge.

Other Articles

GLLΑνακοινωση
GLL