Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τις ομάδες του GLWL Summer Split 2021. Η Anorthosis Academy θα συγκρουστεί με τον Gaming Olympiacos Alimou σε ένα παιχνίδι που θα παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι του RedBull στο Twitch (Τετάρτη 21/7 – 19:00).

Οι ομάδες

Η ανανεωμένη σε σχέση με το Spring Split Anorthosis Academy ήταν μια από τις εντυπωσιακότερες ομάδες του καλοκαιριού στην 2η κατηγορία του Greek Legends. Από το ξεκίνημα της Α’ Φάσης μέχρι και το φινάλε της κανονικής περιόδου βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι Sapot, Dandriel, LorLor, Ralf και GodSoap “έδεσαν” γρήγορα και τώρα θέλουν να… αντιγράψουν την Anorthosis Esports και να ξεκινήσουν να συλλέγουν τίτλους.

Διαφορετικό το μονοπάτι του Ολυμπιακού Αλίμου που ξεκίνησε με τον αποκλεισμό στα κλειστά προκριματικά του GLL Summer Split powered by What’s Up και χρειάστηκε χρόνο μέχρι να σταθεί στα “πόδια” του. Από την Α’ Φάση πέρασε ως 6ος με 5 νίκες και 6 ήττες. Στο δεύτερο μισό της regular season και με το roster να αλλάζει ελαφρώς έτρεξε ένα σερί 6-2 και κατάφερε να “κλειδώσει” τη συμμετοχή του στα Playoffs. Aν δεν γίνει κάποια έκπληξη αύριο θα δούμε στο Rift τους Delitto, xShadezz, Akashi, Druxy και DeKap.

Παρακολουθήστε και κερδίστε

Από τον μεγάλο τελικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εκπλήξεις. Το Greek Legends Wings League σε συνεργασία με το Red Bull θα δώσει σε έναν υπερτυχερό ένα σετ ακουστικά Arctis 1 wireless, ένα πληκτρολόγιο Apex 5 και ένα mouse Rival 600. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρίσκεστε μέσα στο Stream.

Ποια θα είναι η νέα πρωταθλήτρια του Greek Legends Wings League; H απάντηση αύριο (21/7 – 19:00) στο κανάλι του RedBull στο Twitch.

Other Articles