Η πιο μεγάλη ώρα είναι… αύριο (Πέμπτη 15/4) για την Ανόρθωση που θα πραγματοποιήσει την παρθενική της εμφάνιση σε European Masters event. Η back to back πρωταθλήτρια του Greek Legends League ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και είναι έτοιμη να τα βάλει με τα “θηρία” – με την αρχή να γίνεται απέναντι στην K1CK την Πέμπτη στις 21:30. Η ANO είναι το μεγάλο αουτσάιντερ στο Group A και αν θέλει να χτυπήσει την πρόκριση θα πρέπει να ξεπεράσει τα όρια της.

Το επίπεδο στο EM ανεβαίνει όλο και περισσότερο όσο περνούν τα χρόνια, καθώς οι παίκτες γνωρίζουν πως μια καλή παρουσία στο Masters μπορεί να τους εξασφαλίσει μια καριέρα στο LEC. Οι ομάδες του LEC παρακολουθούν πολύ προσεκτικά το EU Masters, καθώς γνωρίζουν πως εκεί βρίσκονται οι αυριανοί πρωταγωνιστές. Αν στο παραπάνω προσθέσουμε το χρηματικό έπαθλο, τη δόξα της επιτυχίας και την ποιότητα των ομάδων τότε καταλαβαίνει κανείς εύκολα γιατί το European Masters είναι must watch για κάθε League Fan.

Μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει

Η πορεία της Ανόρθωσης στη σκηνή του League of Legends είναι αξιοθαύμαστη. Μια ομάδα που πέρσι τέτοια εποχή πάλευε να προκριθεί στο Greek Legends, σήμερα ετοιμάζεται να κάνει το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο. Ο όμιλος της ANO δεν είναι εύκολος όμως το επίπεδο είναι τέτοιο που δεν θα μπορούσε να είναι εύκολος. Μιλάμε για μια διοργάνωση με τις καλύτερες ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης (ανάμεσα τους και οι academy teams των ομάδων του LEC). Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα αρνητικό.

Αν μια ομάδα λειτουργεί ορθά, η συμμετοχή στο European Masters μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει. Ακόμα και αν μια ομάδα τερματίσει χωρίς νίκη, αν διαθέτει τη σωστή νοοτροπία μπορεί να μάθει πάρα πολλά από τη συγκεκριμένη εμπειρία και να εξελιχθεί σε όλους τους τομείς. Η ANO πάει με το σωστό mindset στο EM και προσωπικά περιμένω να την δω να κυνηγά κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ο coach Duriel (μια θέση που συχνά ξεχνάμε πόσο σημαντική είναι) δούλεψε και δουλεύει σκληρά με τους WouLou, Dom1nant, J0J0C, LOCK1E και kubYD για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θα μοιάζει με πρόβλεψη αλλά δεν θα είναι

Δεν θα μπω στη διαδικασία να προβλέψω αν θα κάνει 6-0 ή 0-6 η Ανόρθωση. Θεωρώ πως ως οργανισμός οφείλει να απολαύσει την πρώτη συμμετοχή στο Masters. Ως Venom θεωρώ πως η Anorthosis Famagusta Esports έχει τη σωστή νοοτροπία και πως θα παλέψει όλα τα παιχνίδια ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Φαντάζομαι πως αυτό θέλουν να δουν και οι περισσότεροι fans του ελληνικού League of Legends. Κλείνοντας θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα: Μπορείς να ξεγράψεις έτσι εύκολα μια ομάδα που δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα;

Καλή επιτυχία στην Anorthosis Famagusta Esports
Δημήτρης “Venom” Μιχαλακάκος

 

 

Other Articles

GLL Special
EU MastersLeague Of Legends