Η ZeroLag Esports Academy είναι η πρωταθλήτρια του Winter Split 2020 – Greek Legends 2nd Division.

 

Μετά από μία γεμάτη Bo5 σειρά, η ομάδα της ZeroLag, αφού είδε να ισοφαρίζεται το υπέρ της 2-0 lead είπε όχι στα σχέδια της Cowboysquad Imperials Esports, που έψαχνε να κάνει το τρίτο reverse sweep σε αυτά τα Playoffs.

 

Η ακαδημία της ZeroLag, μπήκε στα Playoffs ως η 8η ομάδα, και επομένως με το status του αουτσάιντερ ανάμεσα στις άλλες ομάδες, κάτι που άλλαξε ραγδαία, όταν στα προημιτελικά κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τον πρωτοπόρο της κανονικής διάρκειας του τουρνουά Pyrsos Esports. Από τη πρώτη στιγμή των Playoffs έδειξε να ανεβάζει στροφές, και κατάφερε να βελτιωθεί τόσο, όσο χρειαζόταν για να ανέβει και το τελευταίο σκαλί του βάθρου.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην ακαδημία της ZeroLag, και στους παίκτες της, τους οποίους γιατί όχι να τους δούμε το επόμενο διάστημα και στην 1η κατηγορία του πρωταθλήματος.

 

 

Από την άλλη πλευρά, η Cowboysquad Imperials Esports με μία εξαιρετική προσπάθεια στα Playoffs, κατάφερε να τερματίσει δεύτερη, και να είναι εκείνη, μαζί με την ομάδα της The Spawn, που θα αγωνιστούν αρκετά σύντομα στα κλειστά προκριματικά του Greek Legends League, και θα διεκδικίσουν την άνοδο τους στην 1η κατηγορία. Συγχαρητήρια σε αυτές τις δύο ομάδες για την πρόκριση τους, και από τη δική μας πλευρά να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Κάπως έτσι λοιπόν, τελειώνει το Winter Split 2020, δίνοντας ευκαιρίες σε νέους παίκτες να αναδυχτούν και ομάδες να κυνυγήσουν το όνειρο της ανόδου. Αυτό το Split μπορεί να τελείωσε, αλλά πολύ σύντομα και συγκεκριμένα στις αρχές Ιανουαρίου, έρχεται το Spring Split με αρκετές αλλαγές. Stay tuned!

 

 

Other Articles