Αναμονή τέλος, καθώς πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του πρώτου ημιτελικού των Winter Playoffs. Η Team Phantasma επέλεξε την Hive Athens σε μια αναμέτρηση που έχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Όπως αποδείχτηκε όμως στα προημιτελικά τα φετινά Playoffs δεν ευνοούν τα φαβορί (ως τώρα τουλάχιστον). Δυο ομάδες στην πρώτη τους παρουσία στη διοργάνωση θα παλέψουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Team Phantasma

Όπως γράψαμε και πριν λίγες μέρες, η Team Phantasma είναι μια ομάδα καταδικασμένη να πρωταγωνιστήσει. Η εικόνα της στο regular season (πρώτη θέση με 11 νίκες και μόλις 3 ήττες) δείχνει πως η Hive θα βρει μπροστά της μια “τρομακτική” πεντάδα η οποία έχει βάλει στο μάτι το τρόπαιο. “Πιστεύω πως είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Εάν παίξουμε όσο καλά μπορούμε, είμαστε σίγουρα το αδιαφιλονίκητο φαβορί”, ανέφερε ο LeBron στην πρόσφατη συνέντευξη του. Κανείς εκ των παικτών δεν υστέρησε στο Winter Split. Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα και οι Bako, Whiteinn, Kaba, LeBron & Dom1nant σάρωσαν στις σημαντικές στατιστικές κατηγορίες του rs.

Hive Athens

Η “σταχτοπούτα” του Greek Legends μπήκε στα Playoffs με δύο προσθήκες στο ρόστερ της (Nafkelah & Sanity) και φρόντισε να “σοκάρει” την Gamespace MCE στον πρώτο προημιτελικό. Με σύμμαχο τον κόσμο της η HIVE θα προσπαθήσει να διαψεύσει τα προγνωστικά και να πετύχει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του Greek Legends. Κάτι που περιμένουμε να δούμε με ενδιαφέρον και στον ημιτελικό είναι οι επιλογές του Head Coach της ομάδας, Κλεάνθη “iConquer” Ψάλλη  – του οποίου τα ιδιαίτερα drafts έβαλαν “ζόρια” σε πολλές ομάδες.

Προϊστορία και ενδιαφέροντα στοιχεία

  • Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι ομάδες στο παρελθόν, αμφότερες στο regular season όπου πήραν από μια νίκη.
  • Παίζουν στα ημιτελικά του Greek Legends στην πρώτη τους συμμετοχή στη διοργάνωση.
  • Ο Dom1nant είναι ο μόνος που έχει κατακτήσει το τρόπαιο του Greek Legends.
  • LeBron, Kaba & Bako έχουν παίξει και αυτοί σε τελικό χωρίς όμως να πάρουν τον τίτλο. Ο τελευταίος μάλιστα δύο φορές.
  • Sanity (Support/HIVE) και Nikolex (Coach/TP) έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην Gamespace MCE.
  • Αυτή θα είναι η 3η κοινή παρουσία των Bako & LeBron στα ημιτελικά ενός ERL σε διάστημα 6 μηνών. Δύο φορές στο Greek Legends και μια στο EBL.
  • Ο Naimiria (πρώην Support και νυν coach στη HIVE) έχει υπάρξει συμπαίκτης με τους Bako & Nikolex στην WLGaming το 2017.

Δείτε τον ημιτελικό ανάμεσα σε Team Phantasma και Hive Athens την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στο κανάλι του Gamerslounge στο Twitch και του What’s Up στο YouTube.

Other Articles