Σάββατο 5/12 και Κυριακή 6/12 η έναρξη των Playoffs του Greek Legends 2nd Division – Winter Split.

 

Η τελευταία αγωνιστική που μας πέρασε ήταν καθοριστική και καταληκτική. Παρακάτω βρίσκονται τα αποτελέσματα αυτής και η τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας του τουρνουά.

Ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω είδαμε να γίνεται μία μάχη στις πρώτες θέσεις για το καλύτερο seeding το οποίο ευνοεί τις ομάδες στα Playoffs καθώς τα ζευγάρια εκεί στη συνέχεια δημιουργούνται από την 1η vs τον 8η ομάδα, την 2η vs την 7η ομάδα της τελικής κατάταξης και ούτω κάθε εξής.

Η ομάδα Pyrsos Esports κατακτώντας την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη απέδειξε ότι ο υποβιβασμός από το προηγούμενο Split του GLL δεν της αρμόζει και μένει να το αποδείξει αυτό και στα Playoffs τα οποία θα δώσουν την πρόκριση στις 2 πρώτες ομάδες στους αγώνες μπαράζ με τις 2 τελευταίες ομάδες του GLL Winter Split.

Η WLGaming Academy πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση από την ZeroLag Esports Academy η οποία παρόλο που είχε το ίδιο τελικό σκορ είχε όμως καλύτερα αποτελέσματα συνολικά με τις ομάδες πιο ψηλά από αυτήν στη βαθμολογία.

Μάχη όμως έγινε και στις τελευταίες θέσεις όπου η Interesting Five κατάφερε να κερδίσει την Gamespace την τελευταία αγωνιστική ημέρα σε ένα καθοριστικό αγώνα που την έκανε να περάσει στην 12η θέση κατοχυρώνοντας την συμμετοχή της για το επόμενο Split του GL2D.

Παρακάτω βρίσκεται το πρόγραμμα των Playoffs (εικόνα) και το πρόγραμμα προβολής από τα συμβεβλημένα κανάλια του GL2D.

GL2D Partners:
1. Labokop
2. CafroJack/Anorthosis Esports
3. Nero
4. Komantis
5. Cowboy/Imperials Esports
6. itsW0nder

5/12 Σάββατο
16:00
Pyrsos Esports vs. ZeroLag Esports Academy :GL2D: (Labokop, Komantis)
18:00 estimated time
The Spawn vs. Different Dimension :GL2D: (Labokop, itsW0nder)

6/12 Κυριακή
16:00
VG Phenomenon vs. Team Refuse Academy :GL2D: (Labokop, Nero)
18:00 estimated time
Cowboysquad Imperials Esports vs. Anorthosis Esports Academy :GL2D: (CafroJack, Cowboy, Labokop, itsW0nder)

Όλοι οι αγώνες είναι Best of 3 πλην του μεγάλου τελικού που είναι Best of 5.

Winter Split 2020 – Playoffs
Full Schedule

Other Articles