Οι ομάδες της 2ης κατηγορίας του Greek Legends ήταν οι πρώτες που επέστρεψαν στη δράση για τη νέα χρονιά. Το διήμερο 19-20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δύο αγωνιστικές του GL2D Spring Split 2023 με τις ισοπαλίες να έχουν την τιμητική τους. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις τρεις ομάδες κατάφεραν να “γευτούν” τη χαρά της νίκης: οιTeam Insidious, Team Refuse και η Silent Revolution Gaming.

Την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μοιράζονται μετά το πέρας της Week 1 οι Team Refuse και Team Insidious. Την Πέμπτη (19/1) η RFS επικράτησε με 2-0 της Silent Revolution Gaming, ενώ μια μέρα αργότερα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Project Sinners. Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η INS (2-0 την DKE) για να ακολουθήσει η ισοπαλία με τη νικήτρια του πρόσφατου Open Qualifier, APM.

H Silent Revolution Gaming μπορεί να έχασε στην πρεμιέρα, όμως την Παρασκευή (20/1) κατάφερε να κερδίσει την DKE για να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Στην 4η θέση συναντάμε τέσσερις ομάδες και όλες τους είναι αήττητες! Βλέπετε το “μενού” της 1ης εβδομάδας είχε μόνο ισοπαλίες για τις Action Per Minute, Ionikos Nikaias Esports, Project Sinners και Team Paradox που έχουν από 2 βαθμούς.

Μόνη στην τελευταία θέση η Doomed Kings που δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της 1ης εβδομάδας

Day 1 – 19/1

Team Paradox vs. Action Per Minute 1-1
Silent Revolution Gaming vs. Team Refuse 0-2
Team Insidious vs. Doomed Kings 2-0
Projects Sinners vs. Ionikos Nikaias Esports 1-1

Day 2 – 20/1

Team Refuse vs. Project Sinners 1-1
Doomed Kings vs. Silent Revolution Gaming 0-2
Ionikos Nikaias Esports vs. Team Paradox 1-1
Team Insidious vs. Action Per Minute 1-1

Η βαθμολογία μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής

Other Articles

GL2D
GLLGLL Special