Αναμονή τέλος για τους φίλους του Greek Legends Second Division, καθώς σήμερα – Πέμπτη (19/1) ξεκινά το GL2D Spring Split 2023. Η κανονική περίοδος του πρώτου split της νέας χρονιάς θα ολοκληρωθεί στις 4 Μαρτίου. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα θα συνεχίσουν στα Playoffs για να διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας του GL2D.

Οι ομάδες

Όχι μια, όχι δύο αλλά πέντε ομάδες κάνουν το ντεμπούτο τους στο GL2D. Η Team Refuse υποβιβάστηκε για πρώτη φορά από την μεγάλη κατηγορία και θα ξεκινήσει την προσπάθεια για το μεγάλο come back. Μπορεί τη RFS να την γνωρίζουμε καλά, όμως οι υπόλοιπες τέσσερις πρωτοεμφανιζόμενες του GL2D δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ ξανά σε κάποια κατηγορία του Greek Legends.

Ο λόγος για τις Action Per Minute, Team Insidious, Doom Knights & Team Paradxox – με την τελευταία πάντως να έχει “συστηθεί” στο κοινό του GLL, καθώς αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι στο Pro-Am του Φθινοπώρου. Project Sinners, Ionikos Nikaias Esports και Silent Revolution Gaming επιστρέφουν για μια ακόμα χρονιά ενώ φρόντισαν να ενισχυθούν σημαντικά.

Τα rosters των ομάδων: www.greeklegends.gr/gl2d-spring-split-2023-ta-roster-ton-omadon/

To πρόγραμμα

Που θα το δείτε;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αναμετρήσεις του GL2D Spring Split 2023 στο Twitch και πιο συγκεκριμένα στο 2ο κανάλι του Gamers Lounge: https://www.twitch.tv/gamersloungegr_2

Other Articles

GL2D