Στην κορυφή της βαθμολογίας του GLAL Spring Split 2023 θα περάσει μια ακόμα εβδομάδα η Odyssey Gaming. Η ODC (17 βαθμοί) μπήκε στο δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου με νίκη επί της Vendetta και έφτασε τα 7 παιχνίδια χωρίς ήττα. Φοβερό διήμερο για τη Howl Esports που έκανε το 2 στα 2 απέναντι στις Lynch Esports και MAD ACES και σκαρφάλωσε στη 2η θέση με 14 βαθμούς. Το top 3 συμπληρώνει η CRYSTAL ESPORTS (11 βαθμοί) που έχει να χάσει από τις 4 του μήνα.

Ο 2ος γύρος του Spring Split ξεκίνησε πριν λίγες ώρες και οι ομάδες του GLAL είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για μια θέση στα Playoffs. H Odyssey Gaming έφτασε τα 7 παιχνίδια χωρίς ήττα και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα. Κατά τη διάρκεια της week 4 αναδείχτηκε ισόπαλη με την ALMO ενώ μια μέρα αργότερα νίκησε τη Vendetta. Από κοντά και η Howl Esports που πήρε τεράστιες νίκες απέναντι σε MDA και LY. H HWL μετρά τρεις σερί νίκες και δείχνει έτοιμη για όλα.

Στην 3η θέση της κατάταξης συναντάμε την CRYSTAL ESPORTS που κόντρα στην MDA πανηγύρισε τη 2η της νίκη στο πρωτάθλημα. Με την επικράτηση αυτή, η CRT έβαλε τέλος στο αήττητο της MAD ACES – η οποία έκλεισε το Σαββατοκύριακο χωρίς βαθμό και πλέον είναι 4η. Δύο ισοπαλίες είχε το μενού για την AlmoPlayers που έμεινε όρθια απέναντι στις ODC και CRT και ελπίζει ακόμα σε πρόκριση στην post season.

Eπιστροφή στη δράση για τη Lynch Esports που έχασε από την φορμαρισμένη HWL και έφερε 1-1 με την PAIN. LY και ALMO έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση από την week 3 είχε αναβληθεί. Όποια μάλιστα επικρατήσει στο εξ’ αναβολής ματς θα μπορέσει να απομακρυνθεί από την Vendetta (που προσπαθεί να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση). Οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη έφτασε η Paranormal Invaders και πλέον τα χρονικά περιθώρια για πιθανό come back στενεύουν επίκινδυνα.

Tα αποτελέσματα της 4ης εβδομάδας

Day 7 – 18/2

Howl Esports vs. Lynch Esports 2-0
CRYSTAL ESPORTS vs. MAD ACES 2-0
Paranormal Invaders vs. Vendetta 0-2
Odyssey Gaming vs. AlmoPlayers 1-1

Day 8 – 19/2

Howl Esports vs. MAD ACES 2-0
Vendetta vs. Odyssey Gaming 0-2
CRYSTAL ESPORTS vs. AlmoPlayers 1-1
Paranormal Invaders vs. Lynch Esports 1-1

H βαθμολογία

1. Odyssey Gaming 17
2. Howl Esports 14
3. CRYSTAL ESPORTS 11
4. MAD ACES 10
5. Lynch Esports 9*
6. AlmoPlayers 8*
7. Vendetta 8
8. Paranormal Invaders 3

*Lynch Esports & AlmoPlayers έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

Other Articles