Η Team Phantasma ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της Week 5 του GLL Spring Split 2023 powered by What’s Up. Tα “φαντάσματα” (ξανά)νίκησαν την WLGaming και έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της 2ης θέσης. Η WLG μια μέρα νωρίτερα ηττήθηκε και από τον φορμαρισμένο PAO Luminox που πλέον ισοβαθμεί μαζί της στην 3η θέση. Δέκα στα δέκα για την Anorthosis Famagusta Esports που προκρίθηκε και μαθηματικά στα Playoffs.

Το βράδυ της Τετάρτης, Team Phantasma και WLGaming συναντήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα στο 2023. Η μεγάλη μάχη της 10ης αγωνιστικής ήταν αμφίρροπη όμως η TP κατάφερε να επικρατήσει στις λεπτομέρειες και με 7-3 να μείνει μόνη της στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα των “κόκκινων” που την Τρίτη έχασαν και από τον εντυπωσιακό PAO Luminox.

Οι “πράσινοι” δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με 1-4 και πλέον φαντάζει απίθανο να χάσουν την πρόκριση στην postseason. Πέντε συνεχόμενες νίκες με τον rookie Nazrat να τραβάει όλα τα φώτα πάνω του. Ούτε οι PTR & WPE μπόρεσαν να σταματήσουν την πρωτοπόρο Ανόρθωση που έφτασε στο 10-0 και με νίκη στο επόμενο της game, θα εξασφαλίσει την 1η θέση.

Στην 5η θέση βρίσκεται η HELL Zerolag που θα πρέπει να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση αν θέλει να μπει στο top 4. Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Wild Panthers Esports που έφτασε τις πέντε συνεχόμενες ήττες και “αποχαιρέτησε” το όνειρο των Playoffs. Δεύτερη νίκη στη σεζόν για την ανανεωμένη Gamespace MCE που έπιασαν την Pentagon Rejects στο 2-8.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης εβδομάδας

9η αγωνιστική – 21/2

HELL Zerolag vs. Wild Panthers Esports 1-0 (What’s Up MVP: Goldenpenny)
Gamespace MCE vs. Team Phantasma 0-1 (What’s Up MVP: Peppe)
Pentagon Rejects vs. Anorthosis Famagusta Esports 0-1 (What’s Up MVP: iLevi)
PAO Luminox vs. WLGaming 1-0 (What’s Up MVP: Nazrat)

10η αγωνιστική – 22/2

HELL Zerolag vs. Gamespace MCE 0-1 (What’s Up MVP: Nikolex)
Pentagon Rejects vs. PAO Luminox 0-1 (What’s Up MVP: Hades)
Wild Panthers Esports vs. Anorthosis Famagusta Esports 0-1 (What’s Up MVP: Hawhaw)
WLGaming vs. Team Phantasma 0-1 (What’s Up MVP: Madly)

Η βαθμολογία

Greek Legends League Spring Split 2023 powered by What’s Up | Day 9

Greek Legends League Spring Split 2023 powered by What’s Up | Day 10

Το πλήρες πρόγραμμα του GLL Spring Split 2023 powered by What’s Up

Other Articles

GLLGLL Special