Με την Team Phantasma να δίνει σταθερά το “παρών” στα Playoffs και να αρνείται να κάνει αλλαγές στο roster σιγά σιγά κοντεύουμε να ξεμείνουμε από παίκτες με τους οποίους δεν έχουμε μιλήσει. Έστω και με μερικά σπλιτ καθυστέρηση αποφάσισα να μιλήσω με τον Bako που βρίσκεται στην ομάδα από την πρώτη μέρα και έχει ζήσει τα downs αλλά και τα ups. Στο GLL Summer Split 2022 powered by What’s Up τον είδαμε να κάνει… ταχυδακτυλουργικά για να κρατήσει την ομάδα του στη “ζωή” μέχρι εκείνη να βρει τα πατήματα της.

Από το κακό ξεκίνημα ως το τουρνουά της Ρουμανίας, ο top laner της Team Phantasma είχα για όλα μια απάντηση. Μια (ίσως και δύο) απάντηση θα σας βγάλει κάτι από GLL Fun Facts αλλά δεν έκανα κάτι, την μετέφερα όπως ήταν. Εκτός από έξυπνες ατάκες φρόντισε να μας δώσει και μια καλύτερη εικόνα για όσα έζησε στη Ρουμανία με την ομάδα του. Όσον αφορά την τελευταία του απάντηση θα σας αφήσω να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ανυλυτικά η συνέντευξη

Μετά από ένα εντυπωσιακό Spring Split τρομάξαμε να σας αναγνωρίσουμε… Τι ήταν αυτό που πήγε τόσο λάθος που έπρεπε να φτάσουμε στην 13η αγωνιστική για να “κλειδώσετε” τη θέση σας στα Playoffs;

“Θα είμαι ειλικρινής. Εγώ νόμιζα πως ήμουν ο TheShy, ο Nikolex έβλεπε Malice όλη μέρα, ο Vayne έκανε Galeforce-Dash πάνω στα Ornn Ulti, ο Peppe ναυάγησε πιο πολύ και από τον Τομ Χανκς στο Ναυαγό και ο Μάκης έπινε μπύρ… αναψυκτικά όλη μέρα. Αφού τα είδε όλα αυτά ο Sanity, λυπήθηκε την παλιά του ομάδα και άφησε τη δουλειά σε γνωστή εταιρεία fast food και γύρισε να παίξει”. 

Περίμενες η σειρά με τον GOAL να είναι τόσο εύκολη; Υπήρχαν στιγμές που πραγματικά κάνατε ό,τι θέλατε μέσα στο Rift.

“Είχε γενέθλια ο Peppe οπότε έπρεπε να το τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”. 

Υπάρχει φαβορί στον ημιτελικό με τη WLGaming;

“Κοίτα, θεωρώ πως αν δεν είμαστε εμείς το φαβορί τότε θα είναι η WLGaming”.

Πρόσφατα κερδίσατε ένα ακόμα LAN, αυτό στην Οραντέα. Τι εικόνα αποκόμισες από το Crusaders Crown σαν τουρνουά; Είδες κάτι που θα μπορούσαμε να το κάνουμε και στα δικά μας events;

“Η διοργάνωση του Digital Crusade ήταν άρτια. To event πραγματοποιήθηκε στη συγκεκριμένη πόλη για τουριστικούς κυρίως λόγους, όμως όσοι βρέθηκαν-εργάστηκαν στη διοργάνωση μόνο τουρίστες δεν ήταν. Εκείνα που με εντυπωσίασαν ήταν τα εξής: Πρώτον το φοβερό stage και όλος ο χώρος γύρο από αυτό. Δεύτερον το πολύ ωραίο media day στο οποίο δεν υπήρξε σημαντική αργοπορία, ενώ υπήρχε πλάνο και περίσσια όρεξη από την διοργάνωση. Τρίτο αλλά εξίσου σημαντικό: Η αντιμετώπιση που είχαμε από τους διοργανωτές. Μας παρείχαν ειδικό χώρο ώστε να παίξουμε Solo Q/ Competitive games (παίξαμε και 2 παιχνίδια για το GLL από εκεί). Πέρα από όλα αυτά, η διοργάνωση μας παρείχε σε καθημερινή βάση ειδικό όχημα για τις μεταφορές από το ξενοδοχείο στο χώρο του event αλλά και μεσημεριανό και δείπνο όποτε εμείς θέλαμε. Το σημαντικότερο όμως για μένα ήταν η αγάπη και η όρεξη που έβλεπα στα μάτια των διοργανωτών για αυτό που έκαναν. Αυτό θέλω να κρατήσουμε και για τα δικά μας events”.

Να περιμένουμε δύσκολο καλοκαίρι για τις ελληνικές ομάδες στο EU Masters; 

“Eγώ θα πω πως αν οι Ευρωπαίοι τολμήσουν να αφήσουν ανοιχτή Camille, θα έχουν πολύ κακό πρόβλημα”. 

Καλύτερη και χειρότερη μεταγραφή του Summer Split;

“Καλύτερη Sanity, Χειρότερη Make”.

Πιο υποτιμημένος παίκτης του GLL;

“O Northenlights, γιατί έχει ακραία pocket picks όπως Karma, Aatrox και μου παίρνει τα potάκια όταν είμαστε στο lane”.

Ποιος θεωρείς πως ήταν ο MVP of the Split (Regular Season);

“Eγώ. Χρειάστηκε να ξεκινήσω γυμναστήριο για να τους κουβαλήσω”. 

Πρόβλεψη για νικητή του Summer Split;

“We Refuse to Lose”.

Other Articles