Μια Team Phantasma από άλλο… πλανήτη, ισοπέδωσε την WLGaming και με ένα εμφατικό 3-0 πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του GLL Summer Split 2022 powered by What’s Up. Οι πρωταθλητές του Spring Split παρουσιάστηκαν για ακόμα ένα best of 5 σε εξαιρετική κατάσταση και δεν άφησαν κανέναν περιθώριο αντίδρασης στην WLG, που για μια ακόμη εβδομάδα ήταν κατώτερη των περιστάσεων. What’s Up MVP του ημιτελικού αναδείχτηκε ο Bako που λίγες μέρες νωρίτερα είχε παραθέσει συνέντευξη στο Greeklegends.gr.

WLGaming vs. Team Phantasma 0-3

Το ξεκίνημα έμοιαζε ονειρεμένο για την WLG που μόλις στο 23ο λεπτό του Game 1 είχε εξασφαλίσει το Ocean Soul που την έβαζε στη θέση του οδηγού. Στο 26′ η WLG – με όλη την TP ζωντανή – ξεκίνησε το Baron με το αψυχολόγητο αυτό call να μην έχει θετικά αποτελέσματα. Τα “φαντάσματα” βρήκαν το fight που έψαχναν, πήραν 4 kills και uncontested Baron και με το 2ο Baron buff στο 34′ έγραψαν το 1-0. Το game 2 έμοιαζε και αυτό ισορροπημένο στην αρχή, όμως με το που πέρασε το 20ο λεπτό η TP άρχισε να κάνει ξανά ότι θέλει. Δύο Baron buffs αργότερα η καταιγιστική TP έκανε το 2-0 και αγκάλιαζε την πρόκριση στον τελικό.

Η 3η και τελευταία αναμέτρηση διέφερε ελάχιστα από όσες προηγήθηκαν. Η TP είχε συνεχώς τον πρώτο λόγο και ακόμα και όταν ο Bruness κατάφερε με κάποιο τρόπο να κλέψει το Baron buff του 23, η WLG δεν έμοιαζε ικανή να επιστρέψει στη σειρά. Το 3-0 ήταν θέμα χρόνου και πραγματοποιήθηκε στο 34′. Σε δαιμονιώδη φόρμα όλοι οι παίκτες της Team Phantasma την ώρα που από τους “κόκκινους” ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Bananitoo.

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Ο μεγάλος τελικός του GLL Summer Split 2022 powered by What’s Up είναι προγραμματισμένος για αυτή την Κυριακή 31 Ιουλίου (19:00) και ακόμα προλαβαίνετε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην Αίθουσα Αθλητικών Εκδηλώσεων Γιώργος Κασιμάτης. Προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήρια σας από τον παρακάτω σύνδεσμο: www.eventbrite.com/e/greek-legends-league-summer-split-2022-tickets-371011524457

Other Articles