Ο μεγάλος τελικός του GLL Spring Split 2021 powered by What’s Up πλησιάζει και Gamespace MCE και Anorthosis Esports ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή. Όπως και το καλοκαίρι έτσι και τώρα η ομάδα του Greek Legends League είναι έτοιμη να σας προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα από το υπερσύγχρονο στούντιο του συνεργάτη του πρωταθλήματος CosmoteTV.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες του Spring Split θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους στο κρισιμότερο best of 5 της σεζόν. Εκτός από τον τίτλο, το χρηματικό έπαθλο αλλά και τη δόξα οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως η νίκη είναι μονόδρομος για έναν ακόμα λόγο. Βλέπετε η νικήτρια θα εξασφαλίσει τη θέση της στη φάση των ομίλων του European Masters Spring 2021 όπου θα δώσουν το “παρών” 16 από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η ηττημένη του τελικού θα βρεθεί στα Play-Ins της διοργάνωσης και θα χρειαστέι να πετύχει μερικές παραπάνω νίκες για να προκριθεί στο Main Event. Άλλωστε εδώ και καιρό το Greek Legends League δίνει 2 εισιτήρια για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο.

Ετοιμαστείτε για ένα θέαμα ιδανικό για τους λάτρεις των esports αλλά και τους πιο casual θεατές. Ραντεβού την Τρίτη 23 Μαρτίου στο κανάλι του What’s Up στο YouTube και του GamersLounge στο Twitch. Το preshow ξεκινά στις 18:00 ενώ η κρίσιμη αναμέτρηση στις 19:00.

Other Articles