Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση η NLD Esports “σκόρπισε” με 3-1 την Hive Athens Academy και κατέκτησε την πρώτη θέση του GLWL Spring Split 2021. Με πρωταγωνιστές τους Ralf & Bublekanos η NLD αναδείχτηκε κορυφαία ομάδα του Greek Legends Wings League.

Για περίπου μισή ώρα η Hive Athens Academy έμοιαζε να κάνει ό,τι θέλει στο Summoner’s Rift με την NLD να μην μπορεί να πάρει ούτε ένα turret. Το κερδισμένο Baron buff του 30′ ήταν αυτό που χρειάζονταν οι παίκτες της NLD που με ένα εξαιρετικό fight 2 λεπτά αργότερα έφεραν τούμπα το παιχνίδι και άνοιξαν το δρόμο για την ανατροπή. Στο 42′ με το game στην “κόψη του ξυραφιού” ο Ralf εξόντωσε 4 αντιπάλους και οδήγησε την ομάδα του στο 1-0.

Η NLD Esports ήταν καταιγιστική στο early game της 2ης αναμέτρησης και με ασφυκτική πίεση δεν επέτρεψε στην HIVA να πάρει “ανάσα”. Το πολύ καλό early game μεταφράστηκε σε εύκολη νίκη με την HIVA να πέφτει σε 24 λεπτά και χωρίς μάλιστα να έχει αγγίξει τα αντίπαλα turrets. Απίθανα πράγματα για ένα ακόμα παιχνίδι από τους Ralf (Quadra Kill) και Bublekanos που με Xayah και Yone έσπερναν τον τρόμο στους αντιπάλους τους.

Όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, η καλύτερη ομάδα της regular season ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στο game 3 και αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το προβάδισμα που πήρε στο early game. H NLD προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι όμως με το Baron buff του 32′ η HIVA τελείωσε την αντίπαλο της και μείωσε σε 1-2.

Η επιστροφή στο blue side η NLD Esports συνοδεύτηκε από ένα πολύ δυνατό early game, με το προβάδισμα της να αγγίζει τα 5k gold στο 15ο λεπτό. Έχοντας το momentum η NLD αποφάσισε να πάρει το Baron στο 26′ και να τελειώσει τη σειρά – υπολόγιζε ωστόσο χωρίς τον Fame που με ένα Baron steal κράτησε ζωντανή την HIVA. Παρά το χαμένο objective η NLD συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό της αναμέτρησης και να φτάνει όλο και πιο κοντά στο αντίπαλο Nexus. To teamfight στο 33′ μπορεί να κράτησε αρκετά όμως έφερε το ace και την καταστροφή του nexus της HIVA.

Επόμενη στάση για την NLD Esports τα closed qualifiers της μεγάλης κατηγορίας του Greek Legends. Ξαναδείτε τον μεγάλο τελικό όπως μεταδόθηκε από το κανάλι του Red Bull!

Other Articles