Τρεις ομάδες μοιράζονται την κορυφή του GLWL Spring Split 2022 μετά την ολοκλήρωση των πρώτων δύο αγωνιστικών. Pentagon Maze, 3D Revolution & Wild Panthers Esports είναι οι μοναδικές αήττητες του πρώτου διημέρου έχοντας από μια νίκη και από μια ισοπαλία. Ναι καλά διαβάσατε, ισοπαλία, καθώς τα παιχνίδια της regular season είναι best of 2 (Το αναφέρουμε εδώ μαζί με όλες τις υπόλοιπες αλλαγές).

Οι ισοπαλίες είχαν τιμητική τους στην πρεμιέρα της νέας σεζόν με τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις του Σαββάτου να λήγουν 1-1. Πιο συγκεκριμένα τα παιχνίδια 3RD Revolution vs. The Spawn, Pentagon Maze vs. Wild Panthers Esports και Visual Perception vs. Umbra Divinus Gaming δεν ανέδειξαν νικητή. Η πρώτη επιτυχία του νέου έτους πήγε στην Project Sinners που έκαμψε την αντίσταση της Emperor Gaming.

Εντελώς διαφορετική εικόνα την Κυριακή με τις Pentagon Maze, 3D Revolution & Wild Panthers Esports να κερδίζουν Sinners, Visual Perception και UDG και να φτάνουν τους 4 βαθμούς. Την πρώτη της νίκη πήρε την Κυριακή και η Emperor Gaming, που κατάφερε να λυγίσει την κάτοχο του τίτλου The Spawn Esports.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης εβδομάδας

Σάββατο 8/1 – 1η αγωνιστική

3RD Revolution vs. The Spawn 1-1
Pentagon Maze vs. Wild Panthers Esports 1-1
Project Sinners vs. Emperor Gaming 2-0
Visual Perception vs. Umbra Divinus Gaming 1-1

Σάββατο 9/1 – 2η αγωνιστική

Pentagon Maze vs. Project Sinners 2-0
The Spawn Esports vs. Emperor Gaming 0-2
Wild Panthers Esports vs. Umbra Divinus Gaming 2-0
3RD Revolution vs. Visual Perception 2-0

Η βαθμολογία

Other Articles

GLLGLL SpecialLeague Of Legends