Οι αυριανοί πρωταθλητές παίζουν για ένα ακόμα καλοκαίρι στις αρένες του Greek Legends Wings League. Η δεύτερη κατηγορία του Greek Legends, που μας έχει προσφέρει μερικά άκρως εντυπωσιακά games αλλά και πολλές αξέχαστες στιγμές, επιστρέφει στις 4 Ιουνίου με το GLWL Summer Split 2022.

Ο Pao Esports (πρώην 3D Revolution) θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα και να πάρει το “εισιτήριο” για το Promotion / Relegation Tournament του GLL. Στην κορυφή και μετέπειτα στην μεγάλη κατηγορία θέλουν να βρεθούν και οι Pentagon Maze – Emperor Gaming που με τις επιδόσεις τους στο Spring Split εξασφάλισαν αρκετούς Championship Points που τους δίνουν πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες 5 ομάδες. Οι “παλιές καραβάνες” Wild Panthers, Project Sinners & Visual Perception μαζί με τις νέες στη λίγκα Silent Revolution Gaming & Ionikos Nikaias Esports συμπληρώνουν το παζλ του επερχόμενου Split.

Η regular season θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου με τις τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας να προκρίνονται στα Playoffs που θα ξεκινήσουν στις 22 του ίδιου μήνα. Ο μεγάλος τελικός έχει οριστεί για τις 27 Ιουλίου, τρεις μέρες πριν από εκείνον του Greek Legends League.

 

Οι ημερομηνίες που πρέπει να θυμάστε

Other Articles

GLLΑνακοινωση
GLLGLL Special