Μην κανονίσετε τίποτα για την επόμενη Δευτέρα, καθώς έχετε “ραντεβού” με το GLL Summer Split 2022 powered By What’s Up! Δύο μήνες μετά το LAN Event που έκλεισε το Spring Split, οι ομάδες επιστρέφουν στο Sumnmoner’s Rift για να διεκδικήσουν τον 2ο τίτλο της χρονιάς. Την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 19:00 οι 8 κορυφαίες ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο θα βρεθούν ξανά στα κανάλια του Gamerslounge.

H πρωταθλήτρια Team Phantasma – μετά την εμπειρία του EM Main Event – επιστρέφει για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Anorthosis Famagusta Esports & WLGaming ενισχύθηκαν με στόχο να επιστρέψουν στην κορυφή, την ώρα που ανανεωμένη θα παρουσιαστεί και η ομάδα που κατέκτησε την 3η θέση στο Spring Split η Hive Athens. Ο Gaming Olympiacos Alimou θέλει να διαγράψει το κακό Spring Split και να γίνει title contender. Οι Zerolag Esports, Team Refuse και Gamespace MCE ξέρουν πως σε αυτό το Split θα πρέπει να κάνουν το step-up αν δεν θέλουν να περάσουν το 2023 στη 2η κατηγορία.

Η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου με τα Playoffs να ξεκινούν μια εβδομάδα αργότερα (18/7). Το μεγάλο φινάλε του GLL Summer Split 2022 είναι προγραμματισμένο για τις 31 Ιουλίου όταν και θα πραγματοποιηθεί ο τελικός που θα αναδείξει την κορυφαία ομάδα σε Ελλάδα και Κύπρο για το καλοκαίρι του 2022.

Οι ημερομηνίες που πρέπει να θυμάστε

Other Articles