Η The Spawn Esports επικράτησε με 3-1 της Intrepid Fox στον πρώτο ημιτελικό του GLWL Winter Split 2021 και εξασφάλισε την θέση της στον τελικό αλλά και στα GLL Closed Qualifiers. Η SPN βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Fox που θα παλέψει με την Hive Athens για το 2ο εισιτήριο για τα κλειστά προκριματικά του GLL Spring Split 2022.

H Hive επικράτησε με 3-0 της GSMC Academy και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο Winter Split. Στον προημιτελικό θα αντιμετωπίσει την ZRL Academy που νίκησε με 3-1 την Pentagon Maze και έβαλε τέλος στις ελπίδες της για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. HIVE & ZRL Academy θα συναντηθούν το Σάββατο 27 Νοεμβρίου με τη νικήτρια του ζευγαριού να αντιμετωπίζει 24 ώρες αργότερα την Intrepid Fox στον 2ο ημιτελικό.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου (19:00) και όπως και όλα τα παιχνίδια των Playoffs θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι του Red Bull στο Twitch (https://www.twitch.tv/redbullgr). Ξαναζήστε τη δράση των αναμετρήσεων όπως τις περιέγραψαν οι Rev & LivingDead

Greek Legends Wings League | Playoffs | HIVE vs GMCA (Bo5)
Greek Legends Wings League | Playoffs | PM vs ZRLA (Bo5)
Greek Legends Wings League | Playoffs | IF vs SPN (Bo5)

Τα αποτελέσματα της 1ης φάσης των Playoffs

Hive Athens vs. GSMC Academy 3-0
Pentagon Maze vs. ZRL Academy 1-3
The Spawn Esports vs. Intrepid Fox 3-1

Το πρόγραμμα ως τον τελικό

Σάββατο 27/11 (19:00) – Προημιτελικός

Hive Athens vs. ZRL Academy

Κυριακή 28/11 (19:00) – Ημιτελικός

Intrepid Fox vs. Νικητής Προημιτελικού

Τετάρτη 1/12 (19:00) – Τελικός

The Spawn Esports vs. Νικητής Ημιτελικού

Other Articles

GLLGLL SpecialInterview