Σε κυκλοφορία τίθενται από σήμερα (Πέμπτη 3/11) τα εισιτήρια του πρώτου Sigma Cup που θα φιλοξενηθεί το διήμερο 19-20 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Το κλειστό “Γιώργος Κασιμάτης” θα φιλοξενήσει ένα ακόμα σημαντικό LAN event στο οποίο θα λάβουν μέρος οι 4 καλύτερες ομάδες από το Greek Legends League, το Hitpoint Masters και το Esports Balkan League.

Το πρόγραμμα και οι ομάδες

Κάθε αγωνιστική ημέρα θα έχει από δύο αναμετρήσεις. Η αρχή γίνεται το Σάββατο 19 Νοεμβρίου όταν και θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί. Μια ημέρα αργότερα (Κυριακή 20/11) το πρόγραμμα ανοίγει ο αγώνας για την 3η θέση ενώ θα ακολουθήσει το “κυρίως πιάτο”: ο μεγάλος τελικός από τον οποίο θα αναδειχθεί η 1η πρωταθλήτρια του Sigma Cup. Όλα τα παιχνίδια είναι best of 5.

Θυμίζουμε πως το Greek Legends θα εκπροσωπήσει η WLGaming που κατέκτησε πριν λίγες ημέρες το GLL Pro-Am 2022 powered by What’s Up. Αντίπαλος της στον β’ ημιτελικό του Σαββάτου θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει τον προκριματικό που διεξάγεται αυτές τις μέρες και στον οποίο συμμετέχουν (μεταξύ άλλων) οι “δικές μας” Pentagon Maze και Team Phantasma. Στον α’ ημιτελικό θα συγκρουστούν η Dynamo Eclot (HM) και Diamant Esports (EBL).

Τιμές εισιτηρίων

  • Early bird: 5 ευρώ/διήμερο εισιτήριο – Γενική είσοδος και για τις 2 ημέρες.
  • Online αγορά: 7 ευρώ/διήμερο εισιτήριο – Γενική είσοδος και για τις 2 ημέρες.
  • Live αγορά: 5 ευρώ/μονοήμερο εισιτήριο – Αγορά εισιτηρίου στην είσοδο της εκδήλωσης*

Τρόποι αγοράς

Από το site της Viva: https://www.viva.gr/tickets/happenings/sigma-cup-athens-2022/

Από την είσοδο του “Γ. Κασιμάτης” τις ημέρες του event*

*Προσοχή: Θα ισχύσει μόνο αν δεν έχουν εξαντληθεί. Σε περίπτωση sold out δεν θα διατεθούν περισσότερα εισιτήρια.

Other Articles

GL2DGLL
GLLGLL Special