Σε ρυθμούς Sigma Cup κινούνται όλοι στην WLGaming με τους παίκτες να βρίσκονται στην Αθήνα και προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον ημιτελικό του Σαββάτου. Εκεί θα συναντήσουν την Entropiq η οποία μετά τη νίκη της στο Gauntlet έγινε η δεύτερη εκπρόσωπος του Hitpoint Masters στο final four. Αφού γνωρίσαμε τις oμάδες του πρώτου ημιτελικού (Dynamo Eclot και Diamant Esports) έφτασε η ώρα να μάθουμε περισσότερα για την αυριανή αντίπαλο της WLG.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί το Σαββατοκύριακο, η πρώτη χρονιά της Entropiq στο επαγγελματικό League of Legends κρίνεται εξαιρετικά επιτυχημένη. Πριν κλείσει ένα χρόνο ζωής κατάφερε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του Hitpoint Masters. Στην πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση (Spring Split 2022) κατάφερε να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και να πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα. Στο Summer Split έφτασε ως τον τελικό, όμως έχασε με 3-2 από την eSuba και αρκέστηκε στη 2η θέση.

Μετά την ήττα από την Dynamo Eclot στο top 4 του Hitpoint Winter νίκησε την SINNERS Esports για να βρεθεί στο Gauntlet. Εκεί συνάντησε ξανά την ESB από την οποία πήρε “εκδίκηση” για τον χαμένο τελικό του καλοκαιριού. Μετρά δύο συμμετοχές σε EU Masters Play-Ins. Στο EM Spring 2022 πέρασε ως 2η (3-3) από τον όμιλο της όμως αποκλείστηκε στα νοκ-αουτ, ενώ το καλοκαίρι δεν μπόρεσε να πάρει κάποια νίκη (0-6).

Το roster

  • Top: Robocop
  • Jungle: Pocok
  • Mid: Frygo
  • Bot: Khantos
  • Support: Denyk

Οι Robocop, Khantos και Δenyk βρίσκονται στην ομάδα από την αρχή της πορείας της, με τους Frygo & Pocok να έρχονται λίγο πριν το Winter Season. Ο 27χρονος Denyk είναι ο πιο έμπειρος παίκτης της Entropiq, αφού είχε φτάσει μέχρι και το LEC (Misfits & Excel Esports). Γνωστός στο ελληνικό κοινό είναι και ο Khantos ο οποίος το 2019 είχε φορέσει τη φανέλα της WLGaming.

Fun Fact: Αυτή θα είναι η 3η αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα στο 2022, καθώς είχαν τεθεί αντιμέτωπες δύο φορές στο EM Spring. H WLGaming είχε επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια όμως η EIQ ήταν εκείνη που κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο.

Other Articles