Προημιτελικοί πράξη 2η με την Team Refuse να αντιμετωπίζει την Zerolag σε μια σειρά που αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπη. Με τις Gamespace MCE, WLGaming και Anorthosis Esports να έχουν ήδη σφραγίσει τις θέσεις τους στο top 4, οι ZRL και RFS θα κοντραριστούν για το τελευταίο εισιτήριο. Συνεπής στο ραντεβού της με τα Playoffs του Greek Legends η Refuse καθλως δίνει για 4η συνεχόμενη φορά το “παρών”. Πρώτη εμφάνιση της Zerolag σε post-season, στην 2η της παρουσία στη διοργάνωση.

Tι έκαναν στο regular season

Το ξεκίνημα της Team Refuse στο regular season δεν ήταν κακό όμως δεν ήταν ούτε καλό. Η RFS έπαιρνε μεν τα αποτελέσματα που την διατηρούσαν μακριά από τις 2 τελευταίες θέσεις (ήταν σταθερά 5η-6η τις 3 πρώτες εβδομάδες) χωρίς ωστόσο να μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Το 0-2 της week 4 την έφερε στο 3-6 και κάπου εκεί ήταν σαφές πως η εικόνα της ομάδας έπρεπε να αλλάξει. Με ένα mini miracle run – κατά τη διάρκεια του οποίου κέρδισε ομάδες όπως η ANO και η WLG – η Refuse σκαρφάλωσε στην 4η θέση (8-6).

Δύο πρόσωπα παρουσίασε η Zerolag στο regular season. Το ξεκίνημα ήταν “μαγικό” με ένα εντυπωσιακό σερί 5-1, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η ZRL γνώρισε τέσσερις συνεχόμενες ήττες και απομακρύνθηκε από την πρώτη 2αδα. Κατά τη διάρκεια του 2ου super week έδειξε κάποια σημάδια ανάκαμψης όμως το 0-2 με το οποίο έκλεισε την κανονική περίοδο την “καταδίκασε” στην 5η θέση (7-7).

Πόσο άλλαξαν

Extreme makeover για την ZRL σε σχέση με το προηγούμενο Split με την ομάδα να επενδύει σε ένα αμιγώς ελληνικό roster. Οι Delitto (Top), DEV1L (Jungle), Peppe (Mid), Gagai (Bot) και Tutorial (Support) ξεκίνησαν την πορεία τους από τα closed qualifiers και τώρα διεκδικούν τη θέση τους στα ημιτελικά.

Στην Team Refuse το Split ξεκίνησε με τρία νέα πρόσωπα, καθώς οι Gloomdr1fter*, Xintox** (Support) και Sintax (Mid) βρέθηκαν στο πλευρό των NorthenLights (Top), Colamax (Jungle) και Vaynedeta (Bot). Οι αλλαγές όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στην πορεία αποκτήθηκαν οι SneakyLemon (Jungle) και Jimsnop (Mid) οι οποίοι αντικατέστησαν τους Colamax και Sintax που αποχώρησαν. Mετά τις 5 πρώτες αγωνιστικές βασικό Support της ομάδας έγινε ο Babayaga ο οποίος ήταν στην academy.

*Aγωνίστηκε μόνο την 1η εβδομάδα. Παραμένει ως sub.
**Aγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια. Παραμένει ως sub.

Παρακολουθήστε τον δεύτερο προημιτελικό του Greek Legends Spring Split την Τρίτη (2/3) στις 19:00 στα κανάλια του Gamerslounge σε Twitch και YouTube.

Other Articles