Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 η παγωμένη και ελαφρώς χιονισμένη Αττική ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο esports LAN Event της δεκαετίας που διανύουμε. Η αίθουσα Γιώργος Κασιμάτης του ΟΑΚΑ είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του GLL Spring Split 2022 powered by What’s Up ανάμεσα σε WLGaming και Team Phantasma. Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί μπροστά στο κοινό του Greek Legends σε ένα event που θα μείνει αξέχαστο σε όσους βρεθούν στις εξέδρες αλλά και σε όσους το παρακολουθήσουν από το σπίτι.

Στο LAN δεν υπάρχουν φαβορί

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής πρόβας συζητήσαμε με τον πολυνίκη του θεσμού, Νίκο “Bananitoo” Φακή για το ζευγάρι του τελικού. Ο Νίκος έχει φάει τους τελικούς με το… “κουτάλι” ενώ έχει αγωνιστεί σε πολλά LAN events. Σε ερώτηση για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί έσπευσε να τονίσει πως “στο LAN δεν υπάρχει φαβορί” και πως πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Η κάθε λεπτομέρεια μετράει σύμφωνα με τον Bananitoo που η μόνη πρόβλεψη που έκανε αφορά τον αριθμό των games που πιστεύει πως θα είναι 5.

Στη σκηνή δεν παίζουν οι αναλύσεις

Τις μέρες που πέρασαν ασχοληθήκαμε με στατιστικά, προϊστορία κτλ. Κάτι ανάλογο θα γίνει και κατά τη διάρκεια του Pregame που ξεκινά στις 18.15. Όλα αυτά βοηθούν τόσο εσάς όσο και εμάς να μπούμε στο κλίμα της μεγάλης μάχης, όμως όταν οι ομάδες ανέβουν στη σκηνή τίποτα από αυτά δεν θα έχει σημασία. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το πρώτο draft τον λόγο έχουν οι παίκτες και οι προπονητές και κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό.

Περίπου πέντε ώρες πριν την έναρξη του τελικού δεν έχουν μείνει πολλά να πούμε, απλά περιμένουμε να απολαύσουμε ένα συναρπαστικό best of 5. Σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ και φυσικά στα κανάλια μας σε Twitch, Youtube και Trovo!

Twitch: https://www.twitch.tv/gamersloungegr
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=MhB1fRzEk2A
Trovo: https://trovo.live/GamersLoungeGr

Other Articles