Η Anorthosis Famagusta Academy “σκούπισε” τον Olympiacos Alimou και κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στο GLWL Summer Split 2021. Η ANOA ήταν εξαιρετική στον μεγάλο τελικό και μετά από ένα πάρα πολύ καλό Split (κατά τη διάρκεια του οποίου ήταν πάντα στην κορυφή) κλείνει ιδανικά τη σεζόν. Στα closed qualifiers στρέφει πλέον την προσοχή του ο GOAL που έχασε μετά από τρεις σερί νίκες στα Playoffs.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει σταθερό προβάδισμα από νωρίς στο game 1. Mπορεί η διαφορά στα gold να μην “άνοιγε” ωστόσο η ΑΝΟΑ έμοιαζε να βγαίνει συνεχώς κερδισμένη αφού κατάφερνε να δίνει kills στους Sapοt και LorLor. Ο Ολυμπιακός Αλίμου πήρε το Baron buff του 28′ και με περίσσια σιγουριά ξεκίνησε ένα fight που του κόστισε τα πάντα. Triple kill ο Sapοt, Ace η Ανόρθωση και 1-0 στη σειρά.

Ο Ολυμπιακός Αλίμου μπήκε ορεξάτος στο game 2 και έδειξε από νωρίς να έχει άγριες διαθέσεις. Η ANOA από την άλλη φρόντισε να πάρει τους δύο πρώτους drakes και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να τραβήξει τη σκανδάλη. Αυτή η στιγμή έφτασε στο 21′ όπου η Anorthosis Academy κάνοντας engage από τρία διαφορετικά σημεία “σκόρπισε” την αντίπαλη 5αδα με αποτέλεσμα να βρει τρία εύκολα kills, τον 3ο της δράκο και το Baron Buff. Ακολούθησε ένα 8λεπτο όπου η ANOA έκανε ό,τι ήθελε στο Rift και αφού μάζεψε 16 επιπλέον kills και το Infernal Soul έκανε το 2-0.

Στο game 3 η ομάδα του GOAL έμοιαζε να έχει “αδειάσει” από δυνάμεις. Αυτό φάνηκε τόσο από τα εύκολα kills που μάζευε αριστερά και δεξιά η ακαδημία της Ανόρθωσης όσο και από τη διαφορά στα gold που είχε φτάσει στα 5k στο 15′. Ο Ολυμπιακός έψαξε πράγματα για να ξαναμπεί στο παιχνίδι όμως μάταια αφού η ANOA έκανε ό,τι ήθελε σε κάθε τετραγωνικό του χάρτη. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν στο 25ο λεπτό με την Anorthosis Famagusta Academy να κατακτά τον πρώτο της τίτλο.

Venom’s Verdict: Τα βήματα της Ανόρθωσης αρχίζει να ακολουθεί και η ακαδημία της ομάδας. Kανείς από τους Sapot, Dandriel, LorLor, Ralf & GodSoap δεν υστέρησε στον τελικό (σαν μια καλοδουλεμένη μηχανή). Η ANOA ήταν η καλύτερη ομάδα του Summer Split από την 1η μέρα ως την τελευταία και δικαίως έφτασε στον τίτλο. Το γεγονός πως οι “μικροί” ακολοθούν τα βήματα των… μεγάλων δείχνει πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται από το τεχνικό τιμ του οργανισμού.

Ο Ολυμπιακός Αλίμου στρέφει πλέον την προσοχή του στα Closed Qualifiers του GLL. Σίγουρα θα υπάρχει πικρία για το 0-3 όμως αυτό δεν αναιρεί την φοβερή προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα. Ο GOAL είχε 6-2 στη Β’ Φάση του Split και τρία εξαιρετικά best of 5 απέναντι σε Panther Stars (3-0), Team Phantasma Community (3-1) και Team HavoC (3-0). Οι άνθρωποι του οργανισμού έχουν λόγους να είναι αισιόδοξοι.

Other Articles