Η Anorthosis Famagusta Esports ήταν μια από τις καλύτερες και σταθερότερες ομάδες του regular season. Από την αρχή ως το τέλος βρισκόταν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με την 2η θέση να της δίνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν την ANO να γυρίσει σελίδα ήταν ο Νίκος Τερζόγλου – aka J0J0C.

Ο J0J0C έκανε τη διαφορά για την ομάδα του, κάτι που επιβεβαίωσαν και τα στατιστικά. Δεν είναι τυχαίο πως ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα kills ανά παιχνίδι στο regular season. Καθώς μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των ημιτελικών, μιλήσαμε με τον 22χρονο mid laner για την επερχόμενη σειρά με την Team Refuse.

Η Ανόρθωση άλλαξε ριζικά τον Οκτώβριο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια. Ποιο είναι το “ταβάνι” αυτής της ομάδας;

“Από τη στιγμή που ολοκληρώσαμε το roster της ομάδας στόχος ήταν ο τελικός. Πιστεύω πως το ταβάνι της ομάδας σε αυτό το Split είναι το κύπελλο. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να το κατακτήσουμε”. 

Στον ημιτελικό θα βρεις μπροστά σου για δεύτερη σερί φορά την Team Refuse. Είναι ευκαιρία για μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στα Summer Playoffs;

“Η αλήθεια είναι πως δεν με απασχολεί καθόλου. Το μόνο που σκέφτομαι και που με ενδιαφέρει είναι ο τελικός με την ομάδα των… φαντασμάτων (αν με το καλό περάσουν) ώστε να κοντραριστούμε για τον τίτλο. Το ‘κερασάκι στην τούρτα’ είναι πως σε αυτή την περίπτωση θα παίξω απέναντι στον Dom1nant οπότε μου ακούγεται πολύ καλύτερο”.

Μπορείς να εξηγήσεις στον κόσμο τη διαφορά που έχει για μια επαγγελματική ομάδα το bo1 ενός regular season με το bo5 των playoffs;

“Πιστεύω πως το best of 5 με το best of 1 έχουν γενικά μεγάλες διαφορές. Δεν έχω τρελή εμπειρία ως επαγγελματίας παίκτης αλλά μπορώ να πω πως στο bo5 κερδίζει ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα και πως μπορείς να δείξεις πιο εύκολα την ταυτότητα σου ως ομάδα”. 

To Preseason έφερε τα πάνω-κάτω στο League. Πόσο εύκολο ήταν να προσαρμοστείτε στη νέα πραγματικότητα που έφερε το patch 10.23;

“Πιστεύω πως η αλλαγή αυτή δυσκόλεψε όλες τις ομάδες και τους παίκτες καθώς έγιναν σημαντικές αλλαγές στα items. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγουν στην επιφάνεια δυνατά picks τα οποία δεν βλέπαμε στο χώρο”. 

Περίπου έναν χρόνο μετά την πρώτη σου εμφάνιση στο GLL, είσαι πλέον ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στη διοργάνωση. Πως έχεις βιώσει αυτή την αλλαγή; Υπάρχει περισσότερη πίεση από τους fans;

“Να πω την αλήθεια ο κόσμος με υποστηρίζει αρκετά σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Θα ήθελα αρχικά να τους ευχαριστήσω που τους αρέσει η όλη ‘φάση’ και επειδή υποστηρίζουν την ομάδα μας. Όλο αυτό μου δίνει ώθηση ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Στη φάση στην οποία βρίσκομαι πίεση μπορώ να δεχτώ μόνο από τον ίδιο μου τον εαυτό”. 

Δείτε την Anorthosis Famagusta Esports και τον J0JOC σε δράση την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στο κανάλι του Gamerslounge στο Twitch και του What’s Up στο YouTube.

Other Articles