Τους πρωταθλητές του NLC θα βρει στον δρόμο της η Team Phantasma. Η X7 Esports διαθέτει ρόστερ που προκαλεί ίλιγγο και μαζί με την Karmine Corp θα παλέψει για την πρώτη θέση στο Group B. Πριν καλά καλά κλείσει 1,5 χρόνο ύπαρξης, το τμήμα League of Legends της X7 έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη και αφού κυριάρχησε απόλυτα στο NLC Spring Split 2022 τώρα θέλει να κατακτήσει την Ευρώπη. Η Team Phantasma θα βρεθεί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά η οποία έχει όλα τα φόντα να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

To roster

Το όνομα Jaeger ίσως να μην σας λέει πολλά, ωστόσο οι παλαιότεροι σίγουρα θυμούνται τον SmittyJ. Έκανε ντεμπούτο στο μεγάλα “σαλόνια” με την Giants κατακτώντας την 10η (τελευταία) θέση στo EU LCS Spring Split 2016, μια λίγκα στην οποία αγωνίστηκε ακόμα τρεις φορές. Μετά από αποτυχημένες απόπειρες σε Γαλλία και Ισπανία κατέκτησε τον πρώτο του μεγάλο τίτλο με την X7. Σειρά παίρνει ο παγκόσμιος πρωταθλητής της παρέας ο Haru.

O 24χρονος jungler ήταν μέλος της Samsung Galaxy που κατέκτησε τα Worlds 2017, ωστόσο αγωνίστηκε σε μόλις ένα παιχνίδι. Έπαιξε στο main stage των Worlds 2018 με τη GENG ενώ ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα από την T1. Ήταν ο κορυφαίος jungler στο NLC Spring 2022 και αποτελεί πολυτέλεια για κάθε ομάδα του EU Masters. Ο επίσης Κορεάτης Tempt είναι ο mid laner της X7. Δεν έχει τις παραστάσεις του Haru όμως έχουν υπάρξει συμπαίκτες για αρκετό καιρό στο LCK και την Hanwha Life Esports.

Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τον marksman της ομάδας, Nata που μετακόμισε στο νησί μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια των Emonkeyz να παραμείνουν στην 1η κατηγορία της Ισπανίας. Να σημειώσουμε πως έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Delitto (Granit) σε μια αποτυχημένη απόπειρα για πρόκριση στο NLC. Δίπλα στο Nata συναντάμε τον μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη της ομάδας, τον γνωστό σε όλους μας kaSing. Τρεις φορές έχει αγωνιστεί σε EM, όλες αποκλείστηκε στη φάση των 8, μια “κατάρα” που ελπίζει να σπάσει φέτος. Τον είδαμε πρώτη φορά το 2014 με την SUPA HOT CREW στο EU LCS και από τότε έως και το 2019 έδινε το “παρών” στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε σταθερή βάση. Στα 28 του κυνηγά έναν σημαντικό τίτλο.

Venom’s Verdict

Από τις πολύ δυνατές ομάδες του φετινού EM οι Βρετανοί με ένα πολύ έμπειρο και γεμάτο ταλέντο ρόστερ. Πολύ δύσκολη η αποστολή των “φαντασμάτων” που θα πρέπει να βρουν τρόπο να “σοκάρουν” την X7 αν θέλουν να πάρουν κάτι από τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Other Articles

EU MastersGLL
EU MastersGLL