Το όνειρο πολλών (μεταξύ αυτών και του συντάκτη) θα πραγματοποιηθεί καθώς θα δούμε τον Rekkles απέναντι σε ελληνική ομάδα. Το γεγονός πως η μάχη θα είναι Vaynedeta vs. Rekkles το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως θα κάνουν οι φίλοι της Team Phantasma  σε κάθε kill του Έλληνα marksman απέναντι στον Σουηδό σούπερσταρ. Η back-2-back πρωταθλήτρια του EM Summer 2021 θέλει να διατηρήσει τα “σκήπτρα” της σε μια διοργάνωση που θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό

Το roster

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις… Στο top lane o Cabochard. Στα 24 του μετρά πολλές παρουσίες σε EU LCS/LEC με Gambit και Team Vitality. Με την 2η συνέδεσε το όνομα του καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα της για πάνω από πέντε χρόνια με μια συμμετοχή σε Worlds, το 2018. Θυμίζουμε πως πριν αποχωρήσει πρόλαβε να παίξει παρέα με τους Comp και labrov. O μικρότερος σε ηλικία παίκτης της ομάδας είναι ο Jungler της ο 113. Όχι δεν κόλλησε το πληκτρολόγιο, αυτό είναι το nickname του 17χρονου από την Τουρκία που έχει προλάβει ήδη να κατακτήσει το LVP Summer 2021, το Iberian Cup αλλά και να φτάσει ως το top 8 του EM.

Στο mid συναντάμε το παλαιότερο μέλος της ομάδας τον Saken. Είναι ο μοναδικός που βρισκόταν στην ομάδα στις δύο προηγούμενες κατακτήσεις του European Masters, όμως παρά τις τρομερές επιδόσεις του δεν έχει καταφέρει να ξαναβρεί τον δρόμο για το LEC. Ο superstar της KC δεν είναι άλλος από τον Rekkles. Λίγο πριν κλείσει 10 χρόνια στην επαγγελματική σκηνή του League of Legends ο Martin Larsson θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε EU Masters! Παρόλο που τον θυμόμαστε από τη γέννηση του competitive scene του Lol ο Σουηδός marksman είναι 25 ετών και μεταξύ άλλων μετρά: 4 τρόπαιο LEC (EU LCS), 6 συμμετοχές σε Worlds από τις οποίες ξεχωρίζει η 2η θέση του 2018 και πολλές παρουσίες σε All-Star events.

Mπορεί ο Rekkles να έχει καταφέρει σχεδόν τα πάντα στο League of Legends, όμως ο παρτενέρ του στο bot lane “διψά” για διακρίσεις. Ο Hantera θέλει την πρώτη μεγάλη κούπα της καριέρας του αφού καμία από τις απόπειρες που έκανε σε Ισπανία και Γαλλία δεν απέδωσαν καρπούς μέχρι σήμερα.

Venom’s Verdict

Τι να πω και εγώ; Βετεράνοι του LEC (που δεν τους πήραν και τα χρόνια), ένας mid laner “φωτιά” και δύο πολλά υποσχόμενοι παίκτες (Jungler & Support). Η TP μόνο θετικά έχει να κρατήσει από τα παιχνίδια με ένα τέτοιο “θηρίο”. Θεωρώ δεδομένο πως η KC θα φτάσει ψηλά όμως το πραγματικό ερώτημα είναι πως θα τα πάει απέναντι στα υπόλοιπα φαβορί της διοργάνωσης. Μετά τους 2 χαμένους ημιτελικούς στο LFL Spring 2022 ίσως της δοθεί η ευκαιρία για “εκδίκηση” απέναντι στις BDS Academy και LDLC.

Other Articles

EU MastersGLL
EU MastersGLL