Με στόχο να στηρίξει τις προσπάθειες των αυριανών πρωταθλητών του League of Legends, το Red Bull δίνει “φτερά” στην 2η κατηγορία του Greek Legends League. Το ενεργειακό ποτό που έχει συνδέσει το όνομα του με τα esports και τη διεξαγωγή κορυφαίων διοργανώσεων (πρόσφατο παράδειγμα το Red Bull Solo Q 2020) έρχεται να βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στην προσφορά του στον κόσμο του ηλεκτρονικού αθλητισμού.

Σχετικά με το Greek Legends Wings League

H 2η κατηγορία του Greek Legends δίνει στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους
αυριανούς πρωταγωνιστές της επαγγελματικής σκηνής του League of Legends. Μάλιστα μια
από τις κορυφαίες ομάδες της πρώτης σεζόν ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στην μεγάλη
κατηγορία και να διεκδικήσει τόσο το τρόπαιο του πρωταθλητή όσο και το δικαίωμα να
αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Στις 23 Ιανουαρίου οι 16 ομάδες του Wings League θα ριχτούν στη μάχη της Α φάσης της
διοργάνωσης. Για πέντε από αυτές – τις τελευταίες της βαθμολογίας – το ταξίδι θα τελειώσει εκεί, ενώ οι υπόλοιπες θα συνεχίσουν στη B’ φάση. Από τον δεύτερο γύρο θα επιβιώσουν έξι ομάδες οι οποίες θα αγωνιστούν στα Playoffs. Όλες οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή, με κάθε ομάδα να παίζει τρία παιχνίδια τη μέρα.

Η σεζόν θα κλείσει με τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαρτίου στο studio της PvP Media. Οι δύο ομάδες που θα φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής αποκτούν αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στα Closed Qualifiers του Greek Legends Summer Split 2021.
Οι academy teams δεν μπορούν να προβιβαστούν και σε περίπτωση που μια εξ’ αυτών
τερματίσει στις 2 πρώτες θέσεις το “εισιτήριο” της πάει στην αμέσως προηγούμενη.

Δείτε τους αυριανούς πρωταθλητές στο κανάλι του Red Bull

Από τις ζωντανές μεταδόσεις του πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να λείπει και το επίσημο κανάλι του Red Bull – twitch.tv/redbullgr. Στις δύο πρώτες φάσεις θα μεταδώσει ζωντανά 4 αγωνιστικές μέρες (2 και 2) ενώ θα προβάλει και όλες τις αναμετρήσεις των Playoffs. Το Red Bull θα δώσει φτερά στο Greek Legends Wings League και μένει να δούμε αν κάποια ομάδα θα καταφέρει να… πετάξει στα “σαλόνια” του GLL.

Other Articles