Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο Greek Legends League, είχαν την δυνατότητα από τις 5 έως τις 12 Ιουνίου να προχωρήσουν σε μεταγραφές (μεταγραφική περίοδος). Οι αλλαγές ολοκληρώθηκαν και αυτά είναι τα ανανεωμένα rosters που θα διεκδικήσουν την πρωτιά.

 Greek Regenesis Esports 

Μία σημαντική αλλαγή βλέπουμε στο lane του jungle, όπου στην θέση του Mikojai “kizuro” Ossowski προστέθηκε ο Τούρκος Necati “Apen” Sarigul.

Different Dimension 

Η ομάδα των Different Dimension, θέλησε να κρατήσει την δυναμική της ομάδας της, προχωρώντας μόνο σε μία αλλαγή στην θέση του support, όπου εκεί πλέον αντί τον Kamil “syrpy” Pękacki θα βλέπουμε τον Ondřej “MjrDee” Hrneček.

 WLGaming eSports

Η WLG, στοχεύει στην υπεράσπιση του τίτλου της ως η Πρωταθλήτρια της προηγούμενης season. Γι’αυτό και προέβη σε μεταγραφές σε core lanes. Έτσι λοιπόν στις θέσεις των: Deniz “Muscle” Unal, Kamil “Kamilius” Košťál θα δούμε τους David “Dahvys” Casco και Χριστόδουλο “Leo24“Λεοντάρα, ενώ ο Πάρης “Spartan” Ούτσης μένει στην ομάδα ως αναπληρωματικός και στο αρχικό line-up στην θέση του, θα βρίσκεται ο Daniel “Kroghsen” Krogh.

Pyrsos Esports

Ο Pyrsos, δεν έκανε μεγάλες αλλαγές. Ασχολήθηκε με την ενδυνάμωση του bottom lane, αλλάζοντας support. Ο Χριστόδουλος “Leo24” Λεοντάρας, όπως προαναφέραμε βρήκε στέγη στην WLG κι έτσι στο ρόλο του support θα δούμε τον Kamil “syrpy” Pękacki, ενώ αναπληρωματικό support θα είναι ο Αλέξανδρος “immortal” Διαμαντόπουλος.

 Outlawz

Σε ριζικές αλλαγές προχώρησε ο οργανισμός των Outlawz. Οι παίκτες της ομάδας, Jakub “Dreedy” Vicenik, Salah “Mirai” Lmimouni, Δημήτρης “Jimsnop” Δημητρόπουλος, Αλέξανδρος “Immortal” Διαμαντόπουλος, Αλέξανδρος “Zekakos” Ζεκάι αποχώρησαν και καθήκοντα ανέλαβαν οι: Ξενίδης “Dec1m” Παύλος, Corneliu “Morcovell” Cristea, Cosmin “Comeback” Mreana, Αλέξης “DoctorOogway” Χασών.

 Reformed Gaming 

Η Reformed Gaming, δεν έκανε αλλαγές μπορεί να πει κανείς. Κυρίως φρόντισε να ενισχύσει τον ρόλο του support, προσθέτοντας τον Hugo “DeDfrantic” Lindgren στο main line-up και μεταφέροντας σε ρόλο αναπληρωματικού τον Κώστα “Godsoap” Ανδρεάδης.

 Gamespace Esports

Σημαντικές αλλαγές βλέπουμε επίσης, στο roster της Gamespace. Οι Hugo “Elite” Cameira, Kolozsvari “Whiteinn” Alexandru, Αριστείδης “Compultion” Σιδερίδης, αποχώρησαν. Ο οργανισμός, έφερε ακόμα πιο δυνατά χαρτιά με τον Θανάση “Tanacce” Βλαχογιάννη να επιστρέφει στο top lane, τον Mikołaj “Kizuro” Ossowski να αναλαμβάνει το jungle και στο bottom lane ένα φρέσκο duo που δεν είναι άλλοι από τον Αναστάσιο ” tsigas Wiles” Κολτσίδης και τον Łukasz “Kooref” Dębski στον ρόλο του support.

 Team Refuse

Τέλος, ο οργανισμός των Team Refuse, προκειμένου να μπει σε σταθερή πορεία έκανε δυνατές μεταγραφικές κινήσεις. Από την ομάδα αποχώρησαν οι: George “pawp” Langford, Σεχάϊ “Dardan” Ενέα και Νικόλαος Ραφαήλ “KryptoNite” Καλεμκερίδης και πλέον μέλη της ομάδας είναι οι: Nasser “Nasser” Rifai στο jungle και David Martínez “Supa” García στον ρόλο του adc. Επιπλέον ως αναπληρωματικά μέλη της ομάδας είναι οι: Δημήτρης “H1tokiri” Τσαβδάρης, Δημήτρης “jimsnop” Δημητρόπουλος και Γεώργιος “RexboyΙακωβίδης.

 

Other Articles

ΑνακοινωσηΕνημέρωση
ΑνακοινωσηΕνημέρωση