Νέα χρονιά, νέα σεζόν και επιστροφή μιας αγαπημένης στήλης. Το “Έξω πάμε καλά…” θα παρακολουθεί την πορεία των Ελλήνων παικτών στο εξωτερικό και θα σας ενημερώνει για τις επιδόσεις τους. Έπεσε η “αυλαία” στα περισσότερα EMEA Regional Leagues οπότε είναι μια καλή στιγμή να δούμε πως έκλεισαν τη σεζόν οι περισσότεροι από τους Έλληνες του εξωτερικού.


LEC

Οι Μάρκος “Comp” Σταμκόπουλος (KOI): Με δύο ήττες έκλεισε την πρώτη φάση η KOI, η οποία πάντως κατάφερε να προκριθεί έστω και ως 7η.

Λάμπρος “labrov” Παπουτσάκης (Team BDS): Μια ακόμα εξαιρετική εβδομάδα για την BDS που μετά το 3 στα 3 πήρε την πρωτιά του Spring Season (με 7-2). Απίθανος labrov που ήταν 4ος σε ασίστ στη λίγκα (11.44), ενώ είχε το 2ο υψηλότερο Kill Participation (78.50%).

Μερτάι “Mersa” Σαρή (Team Heretics): Πρόωρος αποκλεισμός για την Team Heretics. Η ομάδα του Mersa έχασε το tiebreaker με τη MAD Lions και κατέλαβε την 9η θέση του Spring Split.

LVP SL 2nd Division

Γιάννης “Anon” Κουνέλης, Δημήτρης “IceBreaker” Χατζητσομπάνης & Βασίλης “Tsiperakos” Λάλας (Wizards): Στην 2η θέση θα αρκεστεί η ελληνική τριάδα της Wizards, καθώς δεν μπόρεσε να “φρενάρει” την φορμαρισμένη CASE (3-0).

Απόστολος “Reveal” Γουργιώτης , Νίκος “J0J0C” Τερζόγλου (ZETA): Στην 4η θέση τερμάτισε η ZETA καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Ramboot σε αναμέτρηση για τον β’ γύρο των Playoffs.

Elite Series 2nd Division

Ιγνάτιος “Lotus” Ψαρρός (AOMA Esports): Δεν τα κατάφερε στον τελικό της 2ης κατηγορίας του Elite Series η ομάδα του Lotus. Μετά από ένα συγκλονιστικό best of 5 η AOMA έχασε με 3-2 από την Reapers Gaming.

Λεωνίδας “leao1” Μαρμαρίδης (Rift Sloths): Ήττα και στον β’ ημιτελικό για την Rift Sloths (3-1 από την Reapers Gaming) που δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης στα bo5. H RPS αποδείχτηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τις ομάδες των Lotus & leao1.

NLC 2nd Division

Αναστάσιος “Faded” Κουτσουράς (Lundqvist Lightside): Στα ημιτελικά του NLC 2nd Division πέρασε η LL του Faded, που νίκησε με 3-1 την Invulnerables Esports. Στις 6/4 το επόμενο της παιχνίδι.

Δείτε εδώ πότε παίζουν οι ομάδες των Ελλήνων παικτών διαλέγοντας το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Other Articles

GLL