Δυναμικά ξεκίνησε η εβδομάδα για την 2η κατηγορία του Greek Legends καθώς χτες Δευτέρα (31/05) ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά του GLWL Summer Split 2021, με τις Semper Paratus, Panther Stars & Visual Perception να παίρνουν το εισιτήριο για τη regular season. Οι δύο πρώτες κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη 2η κατηγορία του Greek Legends League ενώ η Visual Perception επιστρέφει για 2ο σερί Split.

Οι “τελικοί” ξεκίνησαν με ένα εντυπωσιακό best of 5 ανάμεσα σε Semper Paratus και Visual Perception. Η VP προηγήθηκε με 0-2, με την SP να πετυχαίνει ένα reverse sweep και με 3-2 να εξασφαλίζει τη θέση της στο regular season. Πιο εύκολο έργο είχε η Panther Stars που ήταν εξαιρετική και νίκησε με 3-0 την Emerald Phoenix.

Στο παιχνίδι για το τελευταίο slot στο Summer Split που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας συναντήθηκαν οι δύο ηττημένοι της Κυριακής. Εκεί, η Visual Perception “σκούπισε” (3-0) την Emerald Phoenix και επιστρέφει στο GLWL.

Να σημειώσουμε πως από το GLWL Summer Split 2021 ισχύουν τα παρακάτω:

  • Οι 4 τελευταίες ομάδες (Οι 3 που θα αποκλειστούν στην Α’ Φάση και η τελευταία ομάδα της Β’ Φάσης) του Split θα οδηγούνται στα Κλειστά Προκριματικά.
  • Τα Κλειστά Προκριματικά θα δώσουν 4 εισιτήρια για την κανονική διάρκεια του GLWL Winter Split 2021.

 

Other Articles