Μετά από ένα τριήμερο γεμάτο δράση είδαμε το “παζλ” του GLWL Winter Split 2021 να συμπληρώνεται. Visual Perception και The Spawn επιστρέφουν για μια ακόμα φορά στη 2η κατηγορία του Greek Legends ενώ την πρώτη τους συμμετοχή εξασφάλισαν και οι Intrepid Fox, TO ARMY και Pentagon Maze.

Η “αυλαία” άνοιξε την Παρασκευή με τη φάση των 16, όμως τα πράγματα… σοβάρεψαν το Σάββατο με τα best of 5 που ήταν “win and in”. Η Intrepid Fox νίκησε με 3-0 την Pentagon Maze, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησαν οι The Spawn Esports & ΤΟ ARMY των Queen’s Gambit & UGG αντίστοιχα. Το πρόγραμμα του top 8 δεν είχε μόνο “σκούπες” αφού Ιωνικός και Visual Perception έδωσαν τιτάνια μάχη με την VP να παίρνει εν τέλει την πρόκριση με 3-2.

Οι τέσσερις χαμένες των προημιτελικών έπαιξαν μεταξύ τους την Κυριακή για το τελευταίο slot στο Winter Split. Αφού απέκλεισαν τις QGB και UGG, Ionikos και Pentagon τέθηκαν αντιμέτωπες στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών.  Μετά από ένα αγωνιώδες bo3 η πρόκριση πήγε στην Pentagon Maze που κατάφερε να λυγίσει με 2-1 την ομάδα της Νίκαιας.

Οι ομάδες του GLWL Winter Split 2021: Visual Perception, The Spawn Esports, Intrepid Fox, TO ARMY, Pentagon Maze, Anorthosis Famagusta Esports Revolution, Havoc: Kroivance Esport Club, Hive Athens, Panther Stars Esports, Team Phantasma Community, ZeroLag Academy, Gamespace MC Academy

Other Articles

Ανακοινωση
GLL Special