Στις 4 και 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η φάση των Ανοιχτών Προκριματικών (Open Qualifiers), του Greek Legends Summer Split 2019.

Για να λάβει μέρος μια ομάδα, πρέπει οι παίχτες της να είναι στο Solo Queue, Diamond 3 και άνω. Επειδή μας ρωτάτε γιατί υπάρχει ο συγκεκριμένος περιορισμός, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως το Greek Legends, είναι National League. Αυτό σημαίνει πως η νικήτρια ομάδα του Πρωταθλήματος, πέραν του χρηματικού επάθλου, κερδίζει μια θέση στο EU Masters.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, ο πήχης έχει τεθεί ψηλά για να μπορούν οι ομάδες να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό.

Tι Χρειάζεται να ξέρεις για τα Open Qualifiers

Τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 4 του μήνα και ώρα 13:30.

Βασικοί Κανόνες.

– Ομάδες και παίκτες από την Ελλάδα ή την Κύπρο

– 3/5 παίκτες πρέπει να είναι κάτοικοι Ελλάδος ή/και Κύπρου

– Server League of Legends, EUNE

Γενικοί Κανόνες

 1. Για να λάβει μέρος κάποιος παίκτης πρέπει να έχει συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του
 2. Τα παιχνίδια του Open Qualifier είναι Bo1, ενώ τα παιχνίδια των Play Ins, είναι Bo3.
 3. Οι ομάδες κληρώνονται τυχαία για την δημιουργία του bracket.
 4. Οι παίκτες κάθε ομάδας πρέπει να είναι έτοιμοι 10 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού
 5. Αν μία ομάδα καθυστερήσει, πάνω από 10 λεπτά χρεώνεται ήττα
 6. Σε περίπτωση που υπάρξει τεχνικό πρόβλημα στον server EUNE, τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στον West.
 7. Για να ξεκινήσει το κάθε παιχνίδι, πρέπει να δώσει την τελική έγκριση ο admin, αφού πρώτα επιβεβαιώσει πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι.
 8. Εάν κατά την διαδικασία του pick/ ban, μια ομάδα επιλέξει λάθος Champion, πρέπει να ενημερώσει τον admin του Greek Legends, πριν η ομάδα κλειδώσει την επόμενη επιλογή. Στην περίπτωση αυτή γίνεται επανεκκίνηση και η διαδικασία συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε προκειμένου η ομάδα να διορθώσει το λάθος της. Αν η επόμενη επιλογή έχει κλειδώσει πριν η ομάδα ειδοποιήσει τον υπεύθυνο του Greek Legends, η εσφαλμένη επιλογή θεωρείται αμετάκλητη και το παιχνίδι παίζεται με αυτό το pick.
 9. Αν ένας παίκτης αντιμετωπίσει πρόβλημα αποσύνδεσης, εξαιτίας του διαδικτύου οφείλει να ενημερώσει τον admin. Αν ο παίκτης αποσυνδέεται σκοπίμως, η ομάδα τιμωρείται με αποκλεισμό.
 10. Restart του παιχνιδιού, γίνεται στην περίπτωση που προκύψει Critical Bug, το οποίο πρέπει να επιβεβαιωθεί από τον admin του Greek Legends.
 11. Σε περίπτωση που οι τεχνικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο παίκτης, είναι μείζονος σημασίας, αποδίδεται νίκη στην αντίπαλη ομάδα. Για να αποδοθεί η νίκη, θα πρέπει να ισχύει κάτι από τα εξής: Διαφορά στο Gold πάνω από 33%, να υπάρχει διαφορά στα turrets πάνω από 7, να είναι πάνω από 2 inhibitors σπασμένα.
 12. Οι Captains των ομάδων μπορούν να ενημερώνουν το τελικό score, με την συνοδεία ενός printscreen.
 13. Οι παίχτες καλούνται να έχουν σωστή συμπεριφορά τόσο στο lobby όσο και in-game. Απαγορεύονται προσβλητικά και σεξιστικά σχόλια. Η στάση των ομάδων πρέπει να προάγει το fair play και τον υγιή ανταγωνισμό.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Other Articles

Ανακοινωση
Ανακοινωση