Greek Legends League

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα League of Legends

Το ελληνικό πρωτάθλημα του League of Legends συνεχίζει την πορεία του με το όνομα, Greek Legends League, (#Greeklegendsleague). Απώτερος σκοπός είναι η ανάδειξη των Ελληνικών ομάδων τόσο στην Ελληνική επικράτεια όσο και στην Ευρωπαϊκή σκηνή, καθώς η πρωταθλήτρια ομάδα περνάει στο European Masters. Οκτώ ομάδες (8), θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του Πρωταθλητή, για δεκατέσσερις (14) αγωνιστικές ημέρες, οι οποίες θα μεταδοθούν ζωντανά στην ψηφιακή πλατφόρμα του Twitch.

https://www.twitch.tv/gamersloungegr/

Website | Facebook | YouTube | Instagram | Discord

Η σεζόν ξεκινά επίσημα με ανοιχτά προκριματικά, συνεχίζοντας στην κανονική σεζόν. Οι 6 διακριθείσες ομάδες περνάνε στην τελική φάση του final four και τον τελικό αγώνα, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής. Το Σάββατο 11 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες που θα ορίσουν την ομάδα που θα πάρει τα τελευταία slot στον πίνακα των ομάδων και η πρώτη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί 19 και 20 Μαΐου από τις 6 το απόγευμα με τους πρώτους δυνατούς αγώνες.

Ανοιχτά προκριματικά και τα Play Ins

Ημερομηνίες: 04-12 Μαΐου 2019

Δυνατότητα συμμετοχής στα Open Qualifiers, έχουν όλες οι ομάδες, των οποίων οι παίκτες έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Όλες οι ελληνικές ομάδες που διαθέτουν τουλάχιστον 3 από τους 5, Έλληνες ή Κύπριους παίκτες (μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας ή Κύπρου) θα έχουν την δυνατότητα να προκριθούν και να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Τα Open Qualifiers, αφορούν τα spots 7 και 8 του Πρωταθλήματος. Οι δύο πρώτοι του Open Qualifier, θα παίξουν με τις δύο ομάδες που έχουν τα spots 7 και 8 της προηγούμενης season, σε ένα single elimination tour BO3. Δήλωση συμμετοχής μέσα από την πλατφόρμα του Battlefy: http://bit.ly/2VevkQn

Ωστόσο, εάν κάποια από τις ομάδες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, δεν επιβεβαιώσει εγκαίρως την συμμετοχή της είτε λόγω αδυναμίας (σύνταξη 5μελούς ομάδας, ποινές από αγωνιστικές περιόδους, κτλ.) ώστε να συμμετάσχει στην επερχόμενη αγωνιστική καλοκαιρινή περίοδο, από τα ανοιχτά προκριματικά (Open Qualifiers), θα προκριθούν 3 ή και περισσότερες ομάδες αντίστοιχα, οι οποίες με την σειρά τους θα συναντήσουν τις αντίστοιχες ομάδες των θέσεων 7 και 8, της προηγούμενης κατάταξης. Τελικά και συνολικά, οκτώ ομάδες θα συμμετάσχουν στην επερχόμενη αγωνιστική περίοδο του Group Stage του Greek Legends League.

Το πρωτάθλημα – Group Stage

Διάρκεια 19 Μαΐου – 21 Ιουλίου 2019

Οι ομάδες που στο προηγούμενο spring split, κατέκτησαν τις θέσεις από 1 έως και 6 διατηρούν την θέση (slot) τους, και αναμένουν τις δύο (2) νέες ομάδες από την διαδικασία των ανοιχτών προκριματικών και Play Ins. Το πρωτάθλημα εξελίσσεται με την διαδικασία του double round robin, με αγώνες Bo1. Το regular summer split είναι διάρκειας 14 αγωνιστικών ημερών με ημερομηνία έναρξης την 19η Μαΐου. Με την ολοκλήρωση της φάσης του Group Stage, οι 4 πρώτες ομάδες οδηγούνται στους ημιτελικούς, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 8 Ιουλίου. Από εκεί θα προκύψουν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό.

Τελικοί – Final Four

Με το πέρας της κανονικής περιόδου, οι 6 πρώτες διαγωνιζόμενες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα τους πρωταθλήματος της καλοκαιρινής περιόδου περνάνε στην τελική φάση. Οι 2 πρώτοι στην ημιτελική φάση και από την θέση 3 έως και 6 στην προημιτελική φάση, σε ένα single elimination tour έχοντας την κατάταξή τους ως ορισμό (seedings) για τις θέσεις και αντιπάλους με τους οποίους θα διαγωνιστούν.

Οι ημιτελικοί αγώνες είναι Bo3. Ο μεγάλος τελικός θα εκτελεστεί σε Βo5 και θα πραγματοποιηθεί offline σε μια εκδήλωση με την υποστήριξη όλων συνεργατών του πρωταθλήματος στις 21 Ιουλίου 2019 στη πόλη των Αθηνών.

Το σύνολο της μετάδοσης των αγώνων, θα πραγματοποιηθεί από το επίσημο κανάλι Greek Legends League / PVP Media, Gamerslounge (Twitch).

Σχετικά με το Greek Legends League

Το Greek Legends League, είναι το ανανεωμένο και επίσημο Ελληνικό πρωτάθλημα του League of Legends από την Riot Games. Το αρχικό όνομα του League ήταν LGC, το οποίο έτρεχε στην Ελλάδα από την εταιρεία InSpot. Την προηγούμενη season, την διεξαγωγή του LGC την ανέλαβε η Fortuna Esports και το πρωτάθλημα μετονομάστηκε σε LGL. Από αυτή την season όμως, το πρωτάθλημα επιστρέφει στο σπίτι του και μετονομάζεται σε Greek Legends. Το σύνολο της παραγωγής και εκτέλεσης του πρωταθλήματος έχει αναλάβει η PVPMEDIA. Όλες οι πληροφορίες αναλυτικά στη σελίδα του πρωταθλήματος, www.greeklegends.gr

Σχετικά με την PVP Media. 

Η PVP MEDIA αποτελείται από βετεράνους της βιομηχανίας eSports και νέους δυναμικούς επαγγελματίες. Το φάσμα των υπηρεσιών και εκτελέσιμων έργων της περιλαμβάνει την ενεργοποίηση Brands σε τοπικά eSports πρωταθλήματα και παραγωγές, προμήθεια και διαχείριση των δημοφιλέστερων ταλέντων επηρεασμού του Twitch και YouTube,  δημιουργώντας εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας που μεταδίδονται με ζωντανή κάλυψη.

Παλαιότερα με το όνομα Reload Entertainment, η ομάδα εκτέλεσε για λογαριασμό της Riot Games, τη μεγαλύτερη eSports εκδήλωση στην Ελλάδα, μέχρι και σήμερα.

www.pvpmedia.gr

Σχετικά με το Gamerslounge

To Gamerslounge, είναι ένα ψηφιακό κανάλι που μεταδίδει μέσω Twitch και YouTube τα πάντα γύρω από τη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του gaming και των Esports. Με μέσο ένα σύγχρονο στούντιο παραγωγής, δημιουργεί υψηλής ποιότητας ψηφιακό περιεχόμενο και ολοκληρωμένες εκπομπές, αποτελώντας και ολιστική προσέγγιση του επαγγελματικού Gaming στην Ελλάδα.

www.pvpmedia.gr

Other Articles

Ανακοινωση