Το Σάββατο, 4 Μαΐου ολοκληρώθηκε η φάση των ανοικτών προκριματικών του Greek Legends. Από εκεί προέκυψαν οι 3 ομάδες, οι οποίες θα συμπληρώσουν μαζί με την Void Gaming την τετράδα, η οποία θα διεκδικήσει 2 slots για την Regular Season του Greek Legends.

Οι ομάδες που πέρασαν στην φάση των Play In είναι:

  • Great Opportunity
  • Ergolavia 24/7
  • Against all Odds

Το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 6 θα πραγματοποιηθούν τα 2 Bo3, ανάμεσα στα ζευγάρια που θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης, ενώ την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 6 θα πραγματοποιηθεί το Bo3, μεταξύ των νικητών της προηγούμενης ημέρας, προκειμένου να μάθουμε ποιο slot παίρνει η κάθε ομάδα.

Οι ομάδες σε περίπτωση που θέλουν να προχωρήσουν σε αλλαγή παικτών στα roster τους, έχουν διορία έως τις 9/5. Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχουν κρατήσει τα 3/5 των παικτών που έπαιξαν στα Open Qualifiers.

Οι Captain των ομάδων, παρακαλούνται να κάνουν check-in μισή ώρα πριν από την έναρξη των παιχνιδιών.

Τα Brackets, θα ανακοινωθούν μία μέρα πριν την διεξαγωγή των παιχνιδιών. Αν μία ομάδα δεν κάνει check-in, περνάει bye ο αντίπαλος της. Εάν κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού, προκύψει τεχνικό πρόβλημα που οδηγεί σε αποσυνδέσεις, οι captains πρέπει να ενημερώσουν τους admins. Αν οι ομάδες πάρουν από μόνες τους απόφαση να προχωρήσουν το game ή προχωρήσουν σε παύσεις εσκεμμένες θα υπάρξει ποινή. Μόνο οι admins έχουν το δικαίωμα να δίνουν την τελική έγκριση για την συνέχεια του παιχνιδιού.

Καλά Games.

 

Other Articles

Ανακοινωση
Ενημέρωση