Το ελληνικό πρωτάθλημα δίνει πλέον το παρόν στην Ευρωπαϊκή σκηνή με 2 ομάδες στην φάση των ομίλων. Δεν είναι τυχαίο ότι στέλνουμε 2 ομάδες στο EU Masters (με ένα slot να ξεκινά κατευθείαν από τη φάση των ομίλων και το δεύτερο από τα Playins), αφού δείξαμε επιτέλους οτι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις είτε παικτικά είτε σε επίπεδο παραγωγής και διοργάνωσης.

Έτσι λοιπόν την Δευτέρα 24 του μήνα, ξεκινάει η φάση των ομίλων για την καλοκαιρινή σεζόν του EU Masters 2020. Η Ελληνική αποστολή διαθέτει 2 ομάδες στη δυναμική της.

Από την μιά, τον πρωταθλητή της καλοκαιρινής σεζόν WLGaming, που καταλαμβάνουν χώρο στο τρίτο γκρουπ (Group C), με αντίπαλες ομάδες από Γαλλία, Ισπανία και Πολωνία.

και στο τέταρτο γκρουπ (Group D) είναι η ομάδα των Intrepid Fox, οι δευτεραθλητές της καλοκαιρινής σεζόν του Greek Legends League, οι οποίοι αγωνιστικά στην φάση των Playins αρχικά και δικαιωματικά πλέον είναι εισέρχονται και εκείνοι στην φάση των ομίλων, αντιμετωπίζοντας ομάδες από Γερμανία, Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία.

Οι ομάδες διαγωνίζονται σε ένα διπλό γύρο αγώνων μεταξύ όλων εντός του γκρούπ, πράγμα του σημαίνει ότι θα εκτελέσουν έξι παιχνίδια η κάθε μια τους. Παρακάτω είναι και το πρόγραμμα των αγώνων τους αντίστοιχα.

    

Από εκεί θα περάσουν οι 2 καλύτεροι των ομίλων, αντιμετωπίζοντας τους με την διαδικασία του αποκλεισμού αλλά σε αγώνες best of 3. Ένα βίντεο εξηγεί σχηματικά την όλη διαδικασία εκτέλεσης του EU Masters εδώ:

Οι αγώνες θα μεταδοθούν και από το κανάλι του Ελληνικού πρωταθλήματος – Gamerslounge, έχοντας παρουσιαστές και casters τους:

  • Βασίλη Βολτή “TheRock7”
  • Αντώνη Μπαλαδήμα “TonyB”
  • Μάνο Πλαΐτη “ShadowQQ”

Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι του Gamerslounge για ακρόαση από το Twitch 

ή στο άλλο αντίστοιχο κανάλι του Gamerslounge στο YouTube.

Καλή πορεία και καλή επιτυχία στις ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος και ευελπιστούμε να είχαν μια καλή προετοιμασία ώστε να φέρουν τα ανάλογα αποτελέσματα.

 

Other Articles

GLLVideo
GLLΑνακοινωσηΕνημέρωση