Η φάση των ομίλων του European Masters Spring 2022 ολοκληρώθηκε χτές το βράδυ (Κυριακή του Πάσχα 24/4) με τον 4ο όμιλο να ρίχνει την “αυλαία” της πρώτης φάσης. Το ταξίδι της πρωταθλήτριας Ε威而鋼
λλάδας Team Phantasma ολοκληρώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Η TP παρουσίασε πολύ καλύτερη εικόνα από τα πρώτα παιχνίδια, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό  αποτέλεσμα.

Η ήττα από την Karmine Corp τελείωσε όποιες μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης είχε με τα τελευταία δύο παιχνίδια να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Κόντρα στη GamerLegion η Team Phantasma “ξύπνησε” και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Στρίμωξε τους Γερμανούς και αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμη στο late game θα μπορούσε να πάρει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Οι πρωταθλητές Γερμανίας εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της ελληνικής ομάδας για να πάρουν το παιχνίδι και να μην μείνουν στη 1 νίκη.

Η καλύτερη εμφάνιση της TP ήρθε κόντρα στην X7 Esports. Σε μια αναμέτρηση που η ομάδα από τη Νήσο του Μαν “καιγόταν” για τη νίκη, η TP έπαιξε εξαιρετικά σε μεγάλα διαστήματα του game. Οι Έλληνες παίκτες κοίταξαν στα μάτια τους Kasing, Haru και Tempt και λίγο έλειψε να τους στερήσουν την 1η θέση (την οποία εν τέλει έχασαν στο tie breaker). Συγκλονιστική εμφάνιση όμως η κορυφαία ομάδα του NLC βρήκε τον τρόπο να πάρει ένα παιχνίδι που έμοιαζε καταδικασμένο.

Η τελική κατάταξη των ομίλων του Group Stage

To πρόγραμμα των προημιτελικών

Other Articles