Την Τετάρτη (11/5) ολοκληρώθηκαν τα κλειστά προκριματικά του GLWL Summer Split 2022, με τις Visual Perception και Silent Revolution Gaming να παίρνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για την 2η κατηγορία του Greek Legends. Η πρωταθλήτρια του Greek Amateur League, SRG θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις επαγγελματικές κατηγορίες την ώρα που η Visual Perception θα δώσει το “παρών” στο 5ο συνεχόμενο της GLWL Split!

Στην πρεμιέρα των προκριματικών η VP νίκησε με 3-2 την SRG για να ακολουθήσει το 3-1 επί της Project Randoms. Στο ματς που έκρινε το 2ο slot, η πρωταθλήτρια του Greek Amateur League πήρε το παιχνίδι άνευ αγώνα. Μετά και την αγορά του Slot της The Spawn Esports από τον Ionikos Nikaias οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο GLWL Summer Split 2022 είναι οι: Pao Esports, Pentagon Maze, Emperor Gaming, Wild Panthers Esports, Ionikos Nikaias Esports, Project Sinners, Visual Perception και Silent Revolution Gaming.   

Να θυμίσουμε πως μετά και την ολοκλήρωσε του Summer Split οι δύο ομάδες που συγκέντρωσαν τους περισσότερους championship points στα δύο Splits του 2022 θα αγωνιστούν στο Promotion/Relegation Tournament του GLL.

Other Articles